Algemeen

Julien De Smedt te gast op de staalbouwdag

Op de jaarlijkse staalbouwdag van donderdag 18 november die dit jaar plaats vindt in Louvain-la-Neuve heeft Infosteel dit jaar onder meer Julien De Smedt als een van de sprekers uitgenodigd. Verder staat ook de uitreiking van de fel begeerde staalbouwwedstrijd gepland.
De jaarlijkse Staalbouwdag vindt dit jaar plaats in de schitterende Aula Magna-zaal in Louvain-La-Neuve en werd in een nieuw kleedje gestoken. In de namiddag wordt gestart met een lezing van internationaal gerenommeerd architect Julien De Smedt gevolgd door een reeks bondige seminars.

s' Avonds staat de feestelijke uitreiking van de StudentenSTAALprijs en de bekendmaking van de laureaten van de Staalbouwwedstrijd 2010 gepland. Rudi Thomaes, gedelegeerd bestuurder van het Verbond van Belgische Ondernemingen, licht een paar actuele economische topics toe. Onder de noemer Staalbouwexpo, stellen bedrijven uit alle segmenten van de staalbouwsector, in de grote hal hun recentste producten en diensten voor. Ook vlaamsearchitectuur.be dat ook zetelde in de jury van de Studentenstaalprijs, zal dit jaar aanwezig zijn met een eigen stand.

Lees verder op Vlaamsearchitectuur.be
Build for Life