Vastgoed

Je woning snel verkopen voor de juiste prijs?

Je woning snel verkopen voor de juiste prijs?
Bij het verkopen van je woning komt heel wat kijken. Een makelaar kan je daar zeker mee helpen. Hij is immers de meest geschikte persoon om de juiste koper en verkoper bij elkaar te brengen. Je trekt zelf niet kopers, maar maakt het meer aantrekkelijk om ook daadwerkelijk tot koop over te gaan. Bijvoorbeeld, om het huis aantrekkelijk te maken voor potentiële kopers helpt het bijvoorbeeld om netjes op te ruimen. Maar wat doe je met de spullen waar je voorlopig geen plaats meer voor hebt? Het huren van een opslagbox is een makkelijke en snelle oplossing die je tijdelijk de ruimte kan geven die je nodig hebt.

Opslagbox huren

Als je je spullen tijdelijk wilt opslaan, kan je makkelijk een opslagbox huren. Bij het huren van een opslagbox wil je dat je spullen uitstekend beveiligd zijn. Zo is het van belang dat zowel de locatie, het pand als de opslagruimte zelf beveiligd zijn. Je wilt immers niet dat iemand anders aan jouw spullen kan komen. Een optimale beveiliging bestaat uit camerabewaking, brandbeveiliging en alarmering.

In de opslagruimtes blijven je spullen altijd schoon en droog. In alle units wordt bovendien de vochtigheid goed gereguleerd, zo krijgt schimmel geen kans. Wel zo’n prettig idee als je je boxspring of je bank hebt opgeslagen!

De woning verkopen

Aan wie kan je de verkoop van een woning beter overlaten dan een makelaar? De makelaar is dagelijks bezig met het in de markt zetten van vastgoed. Makelaar Eindhoven nodig? Makelaarskantoor Van Uffelen maakt er een erezaak van om de juiste koper te vinden, die je woning koopt voor de juiste prijs.

Belangrijk daarbij is een persoonlijke benadering met respect voor de mensen en het verhaal achter de woning en de verkoop.

Een snelle verkoop heeft baat bij een goede presentatie. De makelaar zet je op weg met handige stylingtips en professionele foto’s. Mooie foto’s kunnen een grote aantrekkingskracht hebben.
Ook heeft de makelaar de nodige ervaring om de juiste promotie te voeren zodat zo veel mogelijk potentiële kopers uw pand te zien krijgen. Daarbij wordt enerzijds gebruik gemaakt van het internet en anderzijds van het zeer uitgebreide netwerk en eigen zoekbestand.

De makelaar kan, met zijn uitgebreide marktkennis, je helpen bij het bepalen van de juiste prijs. Daarbij wordt gekeken naar o.a. referentiewoningen, concurrenten in de markt, het afwerkingsniveau en de locatie.

Bedrijfsruimte verhuren of verkopen?

Bedrijfsmakelaar Eindhoven nodig? Voor bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkelruimte heeft Bedrijfsmakelaar Van Uffelen de nodige expertise in huis.
Als je een geschikte bedrijfsruimte zoekt, een omgeving waar je je dromen kan verwezenlijken en waar succes in het verschiet ligt, dan kan je het beste terecht bij een gespecialiseerd bedrijf die de nodige kennis in huis heeft om jouw zoektocht tot een goed einde te brengen.