Bedrijfsnieuws

Intres Retail ontwikkelt lifestyle-concept

Intres Retail heeft tijdens de woonbeurs te Hoevelaken zijn nieuwe lifestyle-concept gepresenteerd. Het concept `Jouw huis` omvat meubels, decoraties en woningtextiel.
Joop Jorritsma, verbonden aan Intres Retail, verwacht dat meubeldetaillisten met de collectie meer traffic kunnen genereren. De voorraad van meubelwinkels is vanwege de recessie gegroeid. Zolang daar geen verandering in komt is het niet zinvol om de collectie op de winkelvloer te blijven veranderen. De collectie van Jouw huis is beperkt in omvang en heeft vooral een stratetegische doelstelling. De zitmeubels kunnen dienen als kapstok voor een uitverkoop-actie. De meubels zijn scherp geprijsd en Intres levert tevens prikkelend reclamemateriaal.

Intres tracht daarnaast een dealernetwerk op te zetten voor de `jong wonen`-collectie van Musterring. Enkele meubels uit de collectie kunnen door consumenten in gedemonteerde staat mee naar huis worden genomen. Ook worden ondernemers door Intres bediend via het interactieve programma `Kijk en vergelijk`. Dat is een soort benchmark, waardoor de ontwikkelingen van de eigen winkel vergeleken kunnen worden met die van een in aard en omvang gelijksoortig bedrijf.

Gebaseerd op: Meubel
Build for Life