Internationale designprijs voor wandventilator Thallo

11 december 2009 Bron: Alusta
De nieuwe wandventilator Thallo is winnaar geworden van een IF Award. Deze internationale designprijs is een waardering voor het baanbrekende ontwerp en de praktische functionaliteit van deze ventilatievoorziening. De Thallo is ontworpen door het gerenommeerde Nederlandse ontwerpbureau Van Berlo.

Uit de vele duizenden producten die door ontwerpers van over de hele wereld voor de IF Awards worden ingediend is de Thallo als beste beoordeeld op de designkwaliteit, de afwerking, het materiaalgebruik, maar ook de duurzaamheid, de functionaliteit en de ergonomie.

"Wij hebben de Thallo ingediend omdat wij dit product een zeer geslaagd voorbeeld vinden van een minimalistisch ontwerp met tegelijk een compleet eigen identiteit en een zeer intuďtieve bediening", zegt Ivo Lamers van Van Berlo.

Het principe van de Thallo,, is eenvoudig: fluisterstil ventileren met gefilterde buitenlucht. De Thallo Plus, uitgevoerd met CO2-sensor, reguleert de ventilatie zelfs volautomatisch op basis van het CO2-gehalte in de ruimte. Bij uitstek geschikt voor toepassing in uw slaapkamer.

Naast de standaarduitvoering in wit is de Thallo leverbaar in iedere gewenste kleur. Maar een echt uniek designobject wordt de Thallo met een bedrukking in een zelfgekozen motief. Door op de website www.wandventilator.nl een foto te uploaden is zo'n unieke Thallo snel besteld.
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo