Algemeen

InstallPro, de ontmoetingsplaats voor professionals tijdens Batibouw

InstallPro, de ontmoetingsplaats voor professionals tijdens Batibouw
Hal 3 van Brussels Expo is op dinsdag 24 en woensdag 25 mei van 11.00 tot 21.00 uur volledig gewijd aan INSTALLPRO. Het tijdschema is aangepast om de professionele bezoeker in staat te stellen ook na de kantooruren de nieuwe producten van de exposanten te ontdekken. ​

Tijdens de twee dagen van de beurs kunnen professionals kennismaken met alle innovaties uit de volgende sectoren: sanitair, HVAC, energie, automatisering, beveiligings- en alarmsystemen, IT, bedrijfswageninrichting, watertechnologie, elektriciteit en gereedschappen.

Opvallend dit jaar is dat de kwestie van het energieverbruik nog nooit zo intens in de belangstelling heeft gestaan. Dit is het gevolg van het groeiende milieubewustzijn van de consument, maar uiteraard ook van de stevige stijging van de energieprijzen. De bouw- en renovatiesector introduceert innovaties die effectief bijdragen tot de vermindering van de CO2-uitstoot en de energiefactuur. Daarom creëren de organisatoren van INSTALLPRO een moment van ontmoeting en netwerking tussen fabrikanten en installateurs waarop de nieuwste duurzame oplossingen worden voorgesteld. INSTALLPRO is één grote ontmoetingsplaats, waar installateurs al hun vragen kunnen stellen en de laatste innovaties op de markt met eigen ogen kunnen bekijken.

"Na een zeer succesvolle INSTALLPRO-editie in 2020, zijn we in 2022 opnieuw van de partij", legt Frédéric Devos, directeur van BATIBOUW, uit. "Het enthousiasme van de 150 INSTALLPRO-exposanten is voelbaar. Na de annulering van de editie van 2021 kijken zij ernaar uit hun nieuwe producten tentoon te stellen en sterke commerciële banden aan te knopen met de vakbezoekers."


Installateurs zullen oplossingen ontdekken zoals de nieuwste generatie warmtepompen of de vele nieuwe producten in de sanitaire sector voor efficiënte waterbesparing, evenals nieuwe gereedschappen en nog veel meer.

Tijdens de twee beursdagen vinden verschillende informatiesessies plaats. Het tijdschema is online te raadplegen via deze link

Praktische informatie :

Plaats: Paleis 3, Brussel Expo
Data: 24 & 25 mei 2022
Openingsuren: 11.00 uur – 21.00 uur
Prijs: gratis toegang op vertoon van een B2B-uitnodiging.

Ook interessant


Build for Life