Innovatieve ventilatie-unit Pulmo® gelanceerd

  BE   24 mei 2012 Bron: Centrum Duurzaam Bouwen
De Belgische fabrikant Aeropulmo lanceerde in het Centrum Duurzaam Bouwen tijdens de dag `Beheer van Gebouwen & Infrastructuur` op 22 mei jl. de Pulmo®. De keuze om de Pulmo® tijdens deze activiteit te lanceren is niet toevallig. Reeds in de ontwikkelingsfase stonden een eenvoudig gebruik, onderhoud en een gemakkelijke installatie centraal. Het spreekt voor zich dat de bezoekers van dit evenement hier wel oren naar hadden. Eens te meer omdat dit innovatieve toestel ook op gebied van rendement, geluid en free-cooling bij de absolute top in de ventilatiewereld behoort.

De grote belangstelling van de deelnemers bevestigt de positieve respons, die deze ventilatie-unit reeds tijdens de ontwikkelingsfase kreeg in België en Nederland. Zo won deze unit o.a. twee VSK-awards (één voor het meest innovatieve product en een tweede award voor lef en initiatief).

Heel wat gebouwbeheerders, ontwerpers en ventilatievakmensen toonden reeds hun interesse tijdens de pre-productiefase. Zij kunnen vanaf heden terecht bij de betere vakgroothandel waar de toestellen voorradig zijn.
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo