Bedrijfsnieuws

Ingres en Oranjewoud kiezen voor strategische samenwerking

ICT-bedrijf Ingres uit Slough, Engeland, en Ingenieursbureau Oranjewoud BV uit Heerenveen verstevigen hun samenwerking op het gebied van software ontwikkeling. Op 19 mei jl. is dit op passende wijze bekrachtigd door het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst.

Ingres specialist in open source software

Ingres is de leverancier van open source software oplossingen, zoals Ingres RDBMS en het product OpenROAD. Ingres OpenROAD is een rapid application development (RAD) oplossing waarmee software ontwikkelaars snelle geavanceerde bedrijfsapplicaties maken. Ingres OpenROAD draait op meerdere platformen en biedt toegang tot verschillende soorten databases.

GBI is ontwikkeld met software van Ingres

GBI is het geïntegreerde beheerinformatiesysteem van Oranjewoud. Het GBI systeem ondersteunt gemeenten bij het planmatig beheren van de openbare ruimte. GBI is ontwikkeld met de OpenROAD software van Ingres.

Oranjewoud is marktleider op het gebied van beheerinformatiesystemen met het product GBI. Inmiddels maken 185 organisaties gebruik van GBI. De ontwikkeling van GBI wordt aangestuurd door de onafhankelijke Gebruikersvereniging Oranjewoud (GVOW), waar 115 organisaties lid van zijn. De GVOW ondersteunt de samenwerking met Ingres van harte. "De samenwerking biedt kansen om het GBI te versterken en te optimaliseren om de klanten van Oranjewoud op nog efficiëntere wijze van dienst te zijn", aldus een lid van de productgroep ICT.
Build for Life