Bedrijfsnieuws

Infinity Groep garandeert voortgang projecten failliete AVB

Het Veghelse AVB Asbestverwijdering BV is door de rechter op 25 juni 2014 failliet verklaard. Het bedrijf was binnen de Infinity Groep actief met asbestverwijdering en containmentprojecten conform de hoogste normering SC-530. AVB Asbestverwijdering kwam in de problemen door een sterk slinkende orderportefeuille als gevolg van een krimpende markt en toegenomen concurrentie.

Veel bedrijven in de sloop- en overige bouwsectoren zien ook hun markt teruglopen, vragen een asbestcertificaat aan en gaan aan de slag als asbestverwijderaar. Het is een van de oorzaken van de huidige, instabiele markt. AVB bleek de afgelopen jaren niet opgewassen tegen deze nieuwe situatie.

AVB droeg als gespecialiseerd en gecertificeerd asbestverwijderingbedrijf bij tot de top tien-reputatie van de Infinity Groep. Opdrachtgevers zullen op geen enkele wijze nadelen van de nu ontstane situatie ondervinden. De Infinity Groep garandeert de voortgang van alle werkzaamheden binnen de huidige projecten, tegen de oorspronkelijk overeengekomen condities.

Ook interessant


Build for Life