Architectuur

In de praktijk: De werkruimte van zelfstandigen en vrije beroepers

‘In de praktijk’ bundelt inspiratie en informatie voor de bouw, renovatie, inrichting en uitrusting van de werkruimte van zelfstandigen en vrije beroepers. Dit luxueus uitgegeven lees- en kijkboek toont inspirerende realisaties ontworpen door gerenommeerde architecten en interieurarchitecten. In een eerste hoofdstuk nemen de auteurs u aan de hand van concrete voorbeelden mee langsheen de praktijkruimtes van artsen, tandartsen, dierenartsen, notarissen, fiscalisten en andere vrije beroepers. Openhartig praten de vrije beroepers over de aspecten waarmee ze rekening dienden te houden bij de bouw, verbouwing, inrichting en uitrusting van de praktijk. Welk ontwerp en concept hun architect of interieurarchitect bedacht. Welke specifieke en wettelijke vereisten hun beroep als dokter, oogarts, tandarts, notaris of dierenarts stelt. Welke hulpmiddelen en ingenieuze bouwtechnische en andere ingrepen hun werk efficiënter en aangenamer maken. Hun verhaal en hun voorbeelden worden met tips, checklists en een overzicht van oplossingen aangevuld tot een handige leidraad.

‘In de praktijk’ geniet de steun van NAV (de Vlaamse Architectenorganisatie), AiNB (de Associatie van Interieurarchitecten), FVIB (De Federatie van Intellectuele en Vrije Beroepen) en UNIZO. In de praktijk - ontwerp, inrichting en uitrusting van de werkruimte van zelfstandigen en vrije beroepers - 160 blz. - groot formaat - 39,95 euro. Auteurs: Colette Demil en Staf Bellens. Het boek is te koop in de betere boekhandel of via www.uitgeverijminerva.be.

Over de auteurs

Journalisten Colette Demil en Staf Bellens verzorgen bijdragen voor diverse redactionele publicaties en magazines. Ze adviseren uitgevers, organisaties en bedrijven. Als auteurs publiceerden ze tal van boeken, waaronder De Notarisgids, De Erfenisgids, De Complete Bouwgids, Gezond van A tot Z, Living Tomorrow I en III, Eigentijdse Interieurs en Buren in nesten

In de praktijk
Ontwerp, inrichting en uitrusting van de werkruimte van zelfstandigen en vrije beroepers
Prijs: € 34,95
Auteur: Colette Demil en Staf Bellens
Formaat: 24,5 x 29 cm
Omvang: 160 bladzijden
ISBN: 978-94-9146-303-7
NUR: 454

Ook interessant