Interieur

Histor Inspiration Toolkit

Histor en inspiratie gaan al langer hand in hand. En toch weet de trendsetter in kleur opnieuw te verrassen met de Histor Inspiration Toolkit, de meest complete kleurcollectie in tien waaiers met een handige decoratiemap. Onmisbaar voor wie kleuradvies geeft of kleurplannen voor het interieur ontwerpt.

Histor heeft de afgelopen jaren intensief onderzoek gevoerd naar trends en kleuren in mode, design en interieur. Het resultaat is een nieuw inzicht in beleving van trends en kleur. Om een concreet beeld te krijgen van zoveel inspiratie, heeft het Histor Colour Marketing-team, samen met externe designers, een unieke toolkit uitgewerkt.

Met tien waaiers is de kleurencollectie meteen compleet: acht waaiers met alle 1.250 NCS-kleuren, een waaier met alle nuances van zwart en wit (vaak gevraagd in combinatie met kleuren) en een waaier met de meest voorkomende buitenkleuren, gerangschikt van warm naar koud. Alle kleuren zijn overigens terug te vinden in het Histor Kleurmeubel. Op elke kleurstrip vind je achteraan het kleurstripnummer van het meubel.

Naast de tien waaiers telt de handige en stevige kit ook nog een decomap, met vijf decoratieve producten die worden uitgelicht: Shades/Velvet touch, Metallic, Schoolbordenverf, Goud & Zilver en Highlights. Kortom, niemand die straks nog verlegen zit om kleurideeën of gericht advies!