Badkamers

Grohe Rainshower® Rainbow Collection

De GROHE Rainshower® Rainbow Collection bestaat uit zes verschillende kleuren en is een onvervalst design hoogstandje.
Geel voor de zon, rood voor de liefde of mysterieus blauw... Het leven zit vol kleur en iedereen heeft een lievelingskleur. Dus waarom niet de dag beginnen¬ met een vrolijk vleugje kleur? De splinternieuwe GROHE Rainshower® Rainbow Collection biedt alle kleuren van de regenboog in combinatie met een hoogglanzend chromen handgreep. Welke van de zes nieuwe kleuren u ook kiest, trendy plezier is gegarandeerd.

Design, kleur en technologie in volmaakte harmonie.

Deze ongewone handdouches met fonkelend uitzicht en spannende vorm zijn niet alleen zeer aantrekkelijk voor het oog, hun prestatie en kwaliteit zijn al even indrukwekkend.

Zoals alle GROHE douches is de GROHE Rainshower® Rainbow Collection uitgerust met de waterbesparende GROHE DreamSpray® technologie voor een perfecte waterverdeling over alle sproeigaatjes. Standaard verbruikt deze spaardouche slechts 9,4 l/min. Stelt u de EcoButton in op de minstand, dan daalt het waterverbruik onmiddellijk met 40%, terwijl uw douche even plezierig blijft. De aangename straal heeft nog altijd de perfecte kracht – een echt slim waterbesparend design.

De GROHE Rainshower® Rainbow Collection geeft niet alleen een streepje kleur aan iedere badkamer, maar staat ook borg voor langdurig doucheplezier.