Algemeen

Geen 'crisis' voor Stone Expo 2010

Stone Expo stevent met succes af op zijn derde editie. Dé Benelux vakbeurs voor natuursteen, keramiek, kwartscomposiet en toebehoren opent de deuren van zaterdag 23 tem. maandag 25 januari 2010 in Flanders Expo Gent. Het woord ‘crisis’ is hier voorlopig niet aan de orde, op dit ogenblik is het mooie aanbod al meer dan 7.000 m² groot. Dit betekent een stijging met 10% in vergelijking met de vorige editie. Allemaal veelbelovende signalen voor een geslaagd Stone Expo 2010!

De eerder aangekondigde prijsuitreikingen nl. de ‘Pro Caro Tegel Awards’ en de ‘Natuursteen Innovatieprijs’ werden geannuleerd.

9000 bezoekers uit diverse sectoren

9.000 professionals die actief zijn in de sector van de projectmarkt (architecten, studiebureaus, vastgoedpromotoren, syndics van gebrouwen, projectontwikkelaars, huisvestingsmaatschappijen, openbare werken, …), ambachten/onderaannemers (aannemers, tegelzetters, steenhouwers, vloerders, marmerverwerkers, uitvoerders van terrassen, …) en de distributie (handelaars in bouwmaterialen, tegelspeciaalzaken, verdelers, …) worden verwacht op Stone Expo 2010.

Voor het eerst is de organisatie van Stone Expo in handen van Artexis. Om een vlotte overgang voor de deelnemers te waarborgen, zal Erwin Ooghe van de firma Omicron deze editie nog commercieel begeleiden, in samenwerking met Artexis.

SYMPOSIA STUDIEDAGEN

Het totaalconcept waarbij natuursteen, keramiek, kwartscomposiet, machines, gereedschappen en toebehoren bij elkaar worden gebracht, krijgt een verlengstuk in het uitgebreide programma aan randactiviteiten.

Steeds vaker moet de vloerder de uitdaging aannemen om ondergronden, plaatsingsproducten en vloerbedekkingsmaterialen te verenigen, met het oog op het afleveren van een kwaliteitsvol werk.

Om na te gaan welke technische oplossingen de vakman kan aanwenden, organiseren het WTCB, Fecamo en de Belgische Federatie van aannemers van natuursteenbewerking een studienamiddag op maandag 25 januari voor aannemers, producenten, voorschrijvers en bouwheren.

Online registratie open voor bezoekers

Goed nieuws voor wie Stone Expo 2010 gratis wil bezoeken! U kan zich als professioneel vanaf nu registreren via de website www.stone-expo.be. Zo bespaart u tijd en geld, want uw gratis toegangsbewijs wordt u gewoon toegestuurd per e-mail. Print het af en breng het mee op 23, 24 of 25 januari. Zo bent u zeker van een vlotte toegang!

Online catalogus exposanten

Onder het bezoekersluik op de website is de online catalogus beschikbaar met alle info over de aanwezige exposanten. Zo kan een bezoek op voorhand optimaal worden voorbereid.
Build for Life