Kachels & open haarden

Focus lanceert gloednieuwe Zen 1 op Batibouw

Trouw aan Focus’ nooit aflatende queeste naar de perfecte vorm, gebruikerscomfort en duurzaamheid, lanceert het de sierlijke Zen 1: een even elegante en milieuvriendelijke als veilige haard die een ongeëvenaarde serene sfeer uitademt. Dit stijlvolle oosters geïnspireerde model kan overal op eenvoudige wijze geïntegreerd worden, in welk type woning en welke kamer ook, aangezien ecologisch verantwoorde bio-ethanol haarden reuk- en rookloos branden en dus geen schouw behoeven.

De Zen 1 is uitgerust met geïntegreerde elektronische elementen (printplaat, elektromagneet, safety stop en een CO2 detector die automatisch het vuur dooft) en wordt geleverd met een extra lange aansteker (om de brander in alle veiligheid aan te steken) en een oplader voor de batterijen. Hij beantwoordt aan de meest strikte Europese veiligheidsregels voor bio-ethanol haarden.

“Passie, verbeeldingskracht en innovatie hebben Focus groot gemaakt”, vertelt Dominique Imbert, oprichter van Focus. “Daarom maken we er een erezaak van om nieuwe modellen te blijven ontwikkelen, zonder evenwel onze kritische aanpak te verwaarlozen. Zo wist ons R & D team tijdens de technische ontwikkelingsfase van het Biofocus gamma nieuwe procedés te ontwerpen om de veiligheid van bio-ethanol haarden te verhogen. Het onderzoek van Focus ligt zo indirect aan de oorsprong van een nieuwe Franse norm, op dit moment de meest strikte van Europa voor dit type haarden. Onze haarden zijn dus even “slim” als aantrekkelijk. ”

Bezoek Focus van 25 februari tot en met 7 maart op stand 420 van Batibouw in Paleis 6 van Brussels Expo!