Algemeen

FoMu zoekt uitbater voor museumcafé

Het FotoMuseum Provincie Antwerpen zoekt een ervaren en ondernemende uitbater voor haar museumcafé. Affiniteit met de creatieve sector en kwaliteitsvolle dienstverlening staan hierbij voorop. Kandidaten kunnen zich inschrijven voor 20 februari.
Het museumcafé is gelegen aan de Waalsekaai in de artistieke en hippe wijk Antwerpen Zuid. De ruimte bestaat uit een verbruikzaal van 112m², een professionele keuken en een zonnig terras van 20m².

Zowel kinderen, fotoliefhebbers, jongeren, gezinnen, volwassenen en senioren komen bij het FoMu over de vloer. Zowat 30% van de bezoekers is jonger dan 30 jaar.

De rijke en internationale collectie van het FoMu wordt thematisch getoond en wisselt om de 2 à 3 jaar. Iedere 4 maanden presenteert het FoMu nieuwe tijdelijke tentoonstellingen. Nationale en internationale topfotografen staan naast jong talent.
Het FoMu organiseert heel wat extra activiteiten zoals workshops, lezingen, vernissages en verjaardagsfeestjes. Verder nemen we deel aan evenementen zoals de museumnacht, erfgoeddag en de cultuurmarkt.

Het museum heeft een shop waar je fotoboeken, tijdschriften, postkaarten en vele andere fotografiegerelateerde gadgets vindt. We geven zelf ook 2 magazines uit: EXTRA (3x per jaar) en .tiff (1x per jaar).

In het gebouw van het FoMu zijn er 2 cinemazalen. Je kunt de zalen huren voor evenementen en verschillende avonden per week presenteert Cinema Zuid er een gevarieerd filmaanbod.

Praktisch

Kandidaturen voor de concessie van het museumcafé moeten ingediend worden vóór 20 februari 2012. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robby Timmermans: 03 242 93 22 - robby.timmermans@fomu.be
Build for Life