Veranda - Overkappingen

Flex-wonen, -werken en -ontspannen in stijl

Flex-wonen, -werken en -ontspannen in stijl
Van thuiskantoor over praktijk-, hobby- of ontspanningsruimte tot zelfs gastenverblijf of tiny house? Met Amani Spaces creëer je een extra ruimte met hetzelfde comfort en oog voor design als binnenshuis. Modulair opgebouwd en tot in de puntjes afgewerkt is een ‘Amani Space’ polyvalent inzetbaar. Drie ‘design styles’ helpen je op weg voor een sfeervol interieur waar het aangenaam vertoeven is. Daarvoor ging Amani Spaces in zee met de jonge, getalenteerde Belgische interieurarchitecten van AFC Collection.

Plug & play systeem met oog voor detail

Amani Spaces is een start-up die komaf wil maken met de perceptie van de ‘prefab unit als container in de tuin’. De modulaire units worden als een ‘plug & play’ systeem snel en onder de beste omstandigheden geprefabriceerd in het atelier. Tegelijk zijn die sterk personaliseerbaar met een focus op architecturale elegantie. Je bepaalt zelf de vorm en oppervlakte door de verschillende modules naar wens te combineren, beslist zelf over de technieken en kiest de interieurstijl die het best aansluit bij je wensen. De plaatsing van een Amani Space neemt amper 1 dag in beslag, zonder dat daar een betonfundering aan te pas komt.

Design en comfort

Het resultaat is een hoogwaardige extra werk-, leef- of ontspanningsruimte in de tuin met aandacht voor een aangenaam binnenklimaat en een inspirerend interieur. Design en comfort zijn daarbij de belangrijkste drijfveren in de productontwikkeling van Amani Spaces. Oprichtster van Amani Spaces, Charlotte Renson, is de dochter van Paul Renson, CEO van het gelijknamig bedrijf. Dat zet een positieve kruisbestuiving in gang. Met de decennialange ervaring in gezond binnenklimaat van het familiebedrijf Renson dragen zonwering en ventilatie logischerwijs mee bij aan het optimale leefcomfort.

Amani - Flex-wonen, -werken en -ontspannen in stijl

Drie design styles

De overtuiging van Amani Spaces dat onze omgeving een enorme invloed heeft op het gemoed en algemeen welzijn, is een sterk uitgelijnde visie die hen in contact bracht met AFC Collection. Amani Spaces ging recent met AFC Collection in zee om je op weg te helpen naar een sfeer- en smaakvol interieur op jouw maat. Die samenwerking resulteerde in drie design styles voor deze modulaire units.

Earth Spaces - Ben je voor je buitenkantoor op zoek naar eenvoud, comfort en functionaliteit, dan vind je in deze ‘design style’ zeker en vast je gading. Zachte contouren, rustige aardetinten en natuurlijke materialen zorgen ook in een tiny house voor een elegant en harmonieus interieur.

MiMo Spaces - Of: je trekt het elegante en strakke van je woning door in het interieur van je extra hobbyruimte of gastenverblijf. Minimalistische silhouetten, zuivere lijnen en natuurlijke vormen stralen rust uit en benadrukken het functionele in dit op retro geïnspireerde interieurconcept.

Eclectic Spaces - Voor wie het net iets gedurfder mag, is dit de ‘design style’ bij uitstek. Zijn levendige kleuren en atypische texturen met een vleugje allure wat je zoekt voor je praktijk- of ontspanningsruimte? Dan is dit jouw ding. Ideaal voor een interieurontwerp waar creativiteit de plak zwaait en inspirerend werkt.

Amani - Flex-wonen, -werken en -ontspannen in stijl

Meer informatie op: www.amani-spaces.com

Ook interessant