Special Domotica

Equinox 4 LCD Bedieningsconcept: ultieme gebruiksbeleving

4 januari 2013 Bron: Vantage
Met zijn minimalistisch lijnenspel en 1001 krachtige personaliseerbare bedieningsmogelijkheden is de Equinox 4 dé eenvoudigste en meest directe weg naar een efficiënt beheer van verlichting, klimaatregeling en audiodistributie in huis.
Equinox 4 is een enkelvoudig LCD toetsenbord dat de voordelen verenigt van een grootformaat aanraakscherm en de eenvoud van een gecombineerd bedieningsklavier, zonder de nadelen van deze oplossingen. Het biedt de huiseigenaar een elegante minimalistische look en overtuigt doordat het een snelle en intuïtieve aansturing mogelijk maakt van verlichting, klimaatregeling en audio/video zoals geen enkel ander product hiervoor deed.

Equinox 4 is de eenvoudigste en meest directe weg naar een efficiënte bediening van verlichting, klimaatregeling en audiodistributie in huis. Dankzij het ‘altijd aan’ concept detecteert de Equinox menselijke aanwezigheid en volstaat één kleine beweging om hem te activeren. Even betrouwbaar en intuïtief als een gewone lichtschakelaar, maar met heel wat meer mogelijkheden! Naast het opvallende aanraakgedeelte bevat het toetsenbord ook 2 druktoetsen, elk met een toegewezen functie die makkelijk en flexibel aan te passen is naargelang de veranderende gebruikersvoorkeuren. De Vantage busaansluiting waarborgt algehele compatibiliteit met het bestaande InFusion busgebaseerd domoticasysteem.

In vergelijking met een traditioneel grootformaat Vantage aanraakscherm biedt de Equinox 4 dezelfde luxe en verfijning, maar dan zonder de hogere investering. Dit aangevuld met een hoog niveau in precisie bij de aansturing van alle in een bepaalde ruimte aanwezige systemen, zoals geen enkel mobiel apparaat dat kan.

De nieuwe Equinox 4 markeert de introductie van het overkoepelende Vantage Platform voor Gebruiksbeleving, maar dit is nog maar het begin! Er staan nog additionele Equinox interfaces in de wachtrij: de Equinox 7-UX, een groter inbouwscherm tegen begin 2013 en de Equinox 4-UX in de loop van het 2e kwartaal 2013 – Ook de nieuwe iOS en Android apps zullen de systeemintegrators in staat stellen krachtiger gebruiksinterfaces te ontwerpen die duidelijk verder gaan dan de enkellaag ervaring van Equinox 4. Dit met dezelfde overtuigende mix van moeiteloos en intuïtief bedieningscomfort en een consistente ‘look and feel’ over de hele productlijn

Vantages Energy Widget voor het Equinox platform, bijvoorbeeld, zal de gebruiker toelaten dieper te gaan spitten in zijn energieverbruik en, naar keuze onder tekstuele of grafische vorm, de status na te gaan van elektriciteits-, gas- en waterverbruik. Dit alles met de vertrouwde vingerbewegingen die iedereen kent van het dagelijkse smartphone- of tabletgebruik

Het Vantage Platform voor Gebruiksbeleving mikt niet alleen op een grotere gebruiksvriendelijkheid voor de huiseigenaar, het biedt ook onze dealers een sterk vereenvoudigde programmerings- en integratie ervaring. Het resultaat: minder tijdverlies, minder onkosten en minder hoofdbrekens bij het ontwerpen van complexe stuursystemen.

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo