Nieuwbouw

Eerste paal voor GoStores Gouda

Woensdag wordt de eerste paal geslagen voor GoStores Gouda. Dit is de officiële start van de bouw van een nieuw XL-winkelgebied dat Green in samenwerking met Burgland Projectontwikkeling in de Goudse Poort ontwikkelt. Het winkelcentrum ligt vlakbij de A12 en omvat 33.000 m2, met 1000 gratis parkeerplaatsen. Er komt een opvallende 'glazen toren' als entree en een plein met één of twee horecagelegenheden. De oplevering is gepland voor eind 2012 en de opening in het voorjaar van 2013.

Bart Witzier van Green: 'Wat we gaan ontwikkelen is een fraai openlucht-warenhuis met goede, bekende winkelformules, een frisse, gezamenlijke uitstraling en een prettige winkelsfeer'. Gamma en De Vrijbuiter zijn de eerste formules die reeds getekend hebben voor GoStores Gouda.

GoStores Gouda is na Roosendaal het tweede winkelcentrum dat Green onder de GoStores-vlag ontwikkelt. Zo kunnen de tools en ideeën die voor Roosendaal zijn ontwikkeld ook voor Gouda worden ingezet en vice versa. Ook betaalt Green als belegger mee aan de promotie van de GoStores gebieden.