Algemeen

Eerste Daikin Family Day was een groot succes

Afgelopen zondag hield Daikin haar eerste “familiedag” op het domein van de dertiende eeuwse Kasteelhoeve Fonteinhof in Gotem Borgloon, in het vruchtbare hart van Haspengouw. Zowel het personeel van Daikin, als werknemers van een aantal installatiebedrijven waren welkom om met het hele gezin te midden van de Haspengouwse lentebloesems te genieten van een uitgebreide brunch en een brede waaier aan andere activiteiten.

Voor de jaarlijkse Bloesemring, waarvan Daikin sponsor is, werden fiets- en wandelroutes uitgestippeld doorheen het prachtige landschap. Tevens werd een speciale Daikin fotozoektocht georganiseerd om de streek spelenderwijs te voet, met de fiets, per vespa of per huifkar te leren kennen. Verder konden kinderen zich de hele dag lang uitleven op de hoeve waar tal van activiteiten en spetterende animatie was voorzien, met een vieruurtje van pannenkoeken, wafels en Limburgse vlaaien als heerlijk hoogtepunt. Volwassenen konden dan weer hun hart ophalen bij een sfeervol live optreden van de band “Totally Soul” en genieten van de gezellige afscheidsdrink met broodjes.

“Een moment van ontspanning is een ideale gelegenheid om elkaar op een andere manier te leren kennen, en bovendien ook motiverend voor een verdere professionele samenwerking.” zegt initiatiefnemer Mark Oosterlynck, managing director van Daikin Belgium, “Vandaar het idee om de leden van onze ‘Daikin-familie’ – eigen personeel, klanten en hun werknemers en leveranciers – samen met hun gezin uit te nodigen op deze eerste Daikin Family Day.”

Met een opkomst van 400 enthousiaste deelnemers, mag Daikins eerste familiedag alvast een groot succes worden genoemd.
Build for Life