Een nieuw terras of oprit in een oogwenk

15 september 2008 Bron: Fauwater
Hernieuw de kleur op je terrastegels en behoed ze tegelijkertijd voor algen, mos en houd ze vlekvrij. Iedereen kan zelf zijn terras en de tegels vernieuwen in een oogwenk met de nieuwe product StoneColor.
Het terras, de tegels en de oprit hebben te lijden onder water, vorst, mos en algen. Oude tegels eruit halen en vervangen door nieuwe is een dure oplossing. Met StoneColor geef je de tegels een beschermende laag die zich verschillende jaren mooi houd en water en viezigheid afstoot.

"Wij hebben StoneColor ontwikkeld voor iedereen die snel en goedkoop hun tegels willen vernieuwen. Er zijn drie stappen: De tegels schoonmaken, ze verfen en genieten van het mooie resultaat", zegt Nina Reinert, administrerende directeur voor de Deense firma Isopaint Nordic A/S, die StoneColor ontwikkeld heeft.

Het neemt niet veel tijd in beslag om de terras te vernieuwen met StoneColor: Eerst moeten de tegels schoongemaakt worden met een speciaal product voor steen, StoneCleaner, verspreid met een zachte borstel. Daarna moet het vuil verwijderd worden met een harde veger ofwel een hoge drukreiniger. Als de tegels opgedroogd zijn, zijn ze klaar voor behandeling met de StoneColor dat met een spuit, rol ofwel met een brede verfborstel aangebracht wordt.

Snel

Het werk kan snel gedaan worden op een gewoon terras. De tegels worden dus verfrist terwijl men geld bespaart voor materialen en werkuren. "StoneColor is een product dat gebaseerd is op de nieuwste wetenschap over nanotechnologie. Het is milieuvriendelijk omdat het op waterbasis gemaakt is, het beschermt tegen vuil, oli en water maar laat tegelijk ook de tegels "ademen", zodat het water steeds kan verdampen. Tegels en stenen kunnen zich jaren lang goed houden onwille van de grote slijtvastheid en weerstand tegen UV-straling.

StoneColor is verkrijgbaar in natuurlijke steenkleuren: Betongrijs, skifergrijs, mocca, natuurrood en kleurloos. Door de laatste 3 jaren heeft Isopaint Nordic gewerkt om StoneColor te ontwikkelen, die verschijnt in de Deense bouwmarkten vanaf 1 september.

Isopaint Nordic A/S produceert dakverf, gevelverf en impregneringen, gebruikt door professionelen over de hele wereld. 40 jaar lang heeft het bedrijf producten ontwikkeld voor daken, gevels, terrassen, opritten on beton. Isopaint Nordics producten zijn kwaliteitsgecertificeert volgens ISO 14001 en heeft EU's milieubloem gekregen.

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo