Dossier Batibouw

Drie innovatieve wandverfraaiers op Batibouw

  BE   6 februari 2013 Bron: King George
Drie innovatieve wandverfraaiers op Batibouw
BuzziSkin 3D Tiles
BuzziSpace lanceert op Batibouw 2013 drie innovatieve wandbekledingen met hoge akoestische eigenschappen. Stuk voor stuk ecologisch van oorsprong en kleurrijk van aard. Maak kennis met de volgende revolutie in woonkamerland.

BuzziSkin, BuzziSkin 3D Tiles en BuzziSwitch Brick Back: drie nieuwe wandbekledingen die onze woonkamer in een cocon veranderen en ons afschermen van de veel te drukke en lawaaierige buitenwereld. Ideaal voor wie de behoefte voelt om het hectische professionele leven even te ontvluchten en weg te dromen op de sofa. Soms mag het ook even trager gaan. We stellen vandaag dan ook alles in het werk om onze woonkamer zo knus mogelijk te maken, om komaf te maken met storende geluiden en ongezellige holle ruimtes. En dat is precies waar BuzziSpace in het plaatje past: door de akoestische demping die alle producten bieden, verdwijnt de geluidshinder van binnenshuis ťn van buitenaf. Bovendien verbetert de akoestiek van een ruimte op slag.BuzziSpace staat vooral bekend als producent van open office designs, met populaire creaties zoals de BuzziHood, BuzziScreen en BuzziHub. Maar ook voor de woonkamer, de keuken, de hobbykamer of het thuisbureau heeft het merk heel wat in petto. Muurbekledingen als de BuzziSkin, de BuzziSkin 3D Tiles en de BuzziSwitch Brick Back bijvoorbeeld creŽren een efficiŽnte geluidsbuffer die zich makkelijk laat plaatsen. Maar er is meer. De realisaties van BuzziSpace zijn ecologisch verantwoord, want alles wordt gemaakt uit gerecycleerde materialen en het bedrijf ziet streng toe op het goede verloop van de productie.

Deze Belgische topproducten vallen binnenkort te bewonderen op Batibouw, van 21 februari tot en met 3 maart in Brussels Expo.
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo