Algemeen

Doeltreffende beveiliging tegen valpartijen

Artelli, specialist in Persoonlijke BeschermingsMiddelen, stelt haar Safe-Line voor, een nieuw assortiment valbeveiligingsproducten. Alle producten zijn zowel afzonderlijk als in een complete set verkrijgbaar.

Van veiligheidsharnassen tot mobiel ankerpunt.

Het Safe-Line veiligheidsharnas is er in 3 uitvoeringen, net als de veiligheidslijnen. Het eerste model is een dankzij de verstelbare beenbanden gemakkelijk verstelbaar harnas. Het werd vervaardigd in polyester, met gespen in verzinkt staal. Veiligheidsharnas Safe-Line2 is voorzien van een comfortabel en ademend rugpand uit 3D Air Flow. De lage beenbanden van model 3 zorgen voor een grotere beweeglijkheid in het harnas. Dit harnas in polyester wordt gecombineerd met een vest in polyester/katoen met een flourcarbon coating; met de velcro 'expander' in de taille kan de vest vergroot worden. Naast de gespen en een ring, is hier ook een D-ring in verzinkt staal voorzien.

In het aanbod zitten er ook drie veiligheidslijnen; vanglijnen met geïntegreerde valdemper en musketonhaken met 'double action' vergrendelingsmechanisme. Naast de basisuitvoering - die de kracht bij een val reduceert tot max. 6 kN - zijn er nog de Y-lanyard en de in de lengte aanpasbare lanyard voor bijvoorbeeld werkzaamheden rond de steiger.

Het Safe-Line valblok is een lichtgewicht valstopapparaat dat zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid tot 2,7 meter en een geïntegreerde schokdemper heeft.

3 kits: complete antivalsets.

Alle producten - veiligheidsharnassen, vallijnen, valblok en mobiel ankerpunt - zijn afzonderlijk verkrijgbaar, maar Artelli biedt tevens 3 complete antivalsets aan. Die sets bestaan uit een harnas, een vallijn, een antivaltas en naargelang de set eventueel nog een mobiel ankerpunt.
Build for Life