Interieur

De mooiste zitmeubelen

Trendy kan ook Nederlands zijn, dat bewijst Urbansofa.nl. In dit artikel gaan wij in vogelvlucht door hun unieke aanbod. De meeste bankstellen zijn hier beschikbaar als sofa, lounge of hoekbank. Bevalt de stijl je, dan hoef je het model dus niet te wikken en wegen. Bovendien heb je per bankstel al snel de keuze uit meer dan 90 kleuren en stoffen. Alle bankstellen worden vormgegeven door een eigen designafdeling.

Lorenzo

Beginnen wij bij de Lorenzo, de nieuwste naam in de 'Modern' collectie van urbansofa.nl. Deze karaktervolle bank heeft een uitgesproken diepe zit. Lende-kussens maken echter ook een actievere zithouding mogelijk.

Merlin

Dit romantische bankstel behoort tot de 'Country and Lifestyle' collectie. Het design werd tijdloos opgevat, zodat de Merlin zo goed in een modern als in een klassiek interieur past. Verder blinken hier vooral de hoogwaardige materialen uit. Die vind je normaal gezien enkel terug in het hogere segment.

UrbanSofas - Merlin
Merlin

Giorno

De Giorno bankstellen zijn de pronkstukken van de Urbansofa designers, onder leiding van Ira Ness. Zij hebben een enorm bereik: van tweezitter tot zeszitter. Opvallend is vooral de diepte (tot 104 cm). In deze banken kun je dus heerlijk wegdromen.

UrbanSofas - Giorno
Giorno

San Remo

De San Remo wordt getypeerd als een "romantische Chesterfield". Afhankelijk van het type rugkussens zijn er drie verschillende versies beschikbaar: Vintage (losse kussens), Casia (grote kussens) en Presto (grote kussens met knopen).

Arvin

Arvin is de nieuweling van de 'Lifestyle' collectie. Bijzonder is het ronde frame van de XLR uitvoering. Het geeft deze bank een zeer uitgesproken, licht excentrieke look. Uitstraling is zo troef bij de Arvin, maar ook flexibiliteit en veelzijdigheid. Je kunt deze bank immers opbouwen zoals je dat zelf wilt.

Bellano

De Bellano is misschien wel de best verkopende Urbansofa van het moment. Sleutels tot het succes zijn de losse hoes en kussens. Zij geven de bank een ongedwongen karakter.

Orlando

De trendsetter van 2015 is de Orlande Elementenbank. In tegenstelling tot zijn collega's verschijnt die niet in drie grote types, maar kun je er werkelijk alle kanten mee op. Lossen basiselementen zorgen steevast voor een Orlando op jouw maat.

UrbanSofas - Orlando
Orlando

Ook interessant