Algemeen

De Boer bouwt perscentra voor EK Voetbal

De Boer, leverancier van tijdelijke accommodaties voor evenementen en zakelijke toepassingen, bouwt 3 tijdelijke perscentra voor het UEFA EURO 2008™ voetbaltornooi, dat van 7 tot en met 29 juni plaatsvindt in Oostenrijk en Zwitserland. De door De Boer 'sleutel-op-de-deur' opgeleverde perscentra worden geplaatst in de speelsteden Wenen, Salzburg en Innsbruck.

In Wenen bouwt De Boer een 'Emperor'-structuur met een totale oppervlakte van 3000 m², verdeeld over 2 verdiepingen zodat de beschikbare ruimte optimaal wordt benut. Op de locatie in Salzburg zet De Boer 2 verschillende types structuren in waaronder een grote Jumbo-hal met een breedte van 30 m, en in Innsbruck doen de internationale media hun werk in een Alu-hal van De Boer.

Bij de tijdelijke accommodaties, die in totaal plaats bieden aan meer dan 1500 journalisten en fotografen, worden voor de aanwezige media ook cateringfaciliteiten gerealiseerd. Tijdens eerdere grote voetbaltornooien als de UEFA EURO 2004™ in Portugal en het FIFA WK 2006 in Duitsland (zie foto) heeft De Boer laten zien ook de perfecte oplossing te bieden voor een hoogwaardig onthaal bij sportevenementen.

De Boer heeft inmiddels ruime ervaring met de bouw van tijdelijke perscentra. Zo bouwde de onderneming tijdens de G8-top in het Duitse Heiligendamm het afgelopen jaar een grote tijdelijke accommodatie van 8500 m² voor de meer dan 5000 aanwezige internationale mediavertegenwoordigers.

Ook in 2007 was De Boer aanwezig bij vele vooraanstaande sportevenementen zoals de Tour de France, die afgelopen jaar voor het eerst in Londen van start ging, en de 24 uur van Le Mans. Andere evenementen dichterbij huis waren o.a. de Audi Equestrian Games in Brussel en de 24 uren race van Francorchamps.
Build for Life