Interieur

Cocoon viert haar 20ste verjaardag

COCOON kwam eerder dit jaar in het bezit van FISA Group. Met de acquisitie van "Cocoon”, “Sfeer” en “In wonen”, hebben Philippe Lhomme en Geert Maes, resp. CEO en Managing Director van FISA Group, de logische stap gezet naar een totaalpakket voor wat betreft wonen en inrichting. FISA is gespecialiseerd in het organiseren van beurzen, tentoonstellingen en events met "Batibouw" allicht als meest bekende.

2010 is een mijlpaal in de geschiedenis van COCOON: 20 jaar in 2010 én een nieuwe organisator: reden te over om er een feestelijke editie van te maken!

COCOON hoeft eigenlijk niet meer voorgesteld. De beurs geldt als dé referentie op het vlak van de binnenhuisinrichting. Het is dé uitgelezen plek waar iedereen, binnen zijn of haar stijl en budget een ruim en volledig overzicht heeft van wat de Belgische markt te bieden heeft op het vlak van inrichting en decoratie. Bovendien is de woonen interieurbeurs, waar ter plekke kan worden gekocht, ook een ideale aanloop naar de eindejaarsfeesten.

Harry Vanhoyweghen, Exhibition Coordinator, staat in voor de creatieve invulling van COCOON. Hij heeft voor de beurs diverse invalshoeken in petto: Chic, Deco, Walls, Garden, Design, Made in Belgium en een interactieve reis door de tijd die terugblikt op 20 jaar COCOON.

COCOON verwacht ruim 90.000 bezoekers die elk op hun wenken bediend worden voor alles wat met smaak, interieur, tuin, kleur en decoratie te maken heeft.