Interieur

Bouw- en Interieurbeurs Wonen 2010 zaterdag van start

Wonen 2010 is de 27ste editie van de Mechelse Bouw- en Interieurbeurs. Meer dan 240 exposanten zijn ingeschreven en de Nekkerhal is volledig bezet.35% van deze standen zijn typische “bouw”standen, de andere behoren tot de interieursfeer.De Mechelse bouw- en interieurbeurs is van bij de aanvang gekend als een “bezoekersvriendelijk” evenement, en de organisatoren stellen alles in het werk om uw bezoek zo aangenaam mogelijk en praktisch te laten verlopen.
Zo wordt de inkomprijs bewust zeer laag gehouden en zijn er gratis catalogi en gratis kinderopvang.

Dit jaar staat de nadruk op :

Het hoofdthema van de beurs wordt opnieuw "beleg in je woning", want dat is een veilige en aangename manier om spaargeld te laten renderen. In de loop der jaren is immers duidelijk gebleken dat vastgoed haar waarde blijft behouden en dat investeren in energievriendelijke toepassingen rendeert. Deze boodschap willen we dan ook met z'n allen brengen, en het beursplatform is daarvoor het medium bij uitstek.

Duurzaam en energievriendelijk bouwen en wonen

Zoals elke beurs tegenwoordig focussen de standhouders van Wonen op duurzame en energievriendelijke systemen en toepassingen.



Er werd eens te meer een overeenkomst bereikt met de Unie van Bakkersbazen van de Mechelse regio die – net als vorige jaren – tijdens de maand januari de broden in een “Wonen” zak zullen verpakken. Deze broodzak biedt meteen een gratis inkom tot de beurs.

Het boek “Compleet Wonen” (hard-cover editie – uitgegeven door www.hetportaal.be ) wordt op de beurs aangeboden voor de kostprijs van 5€.
Ter promotie van deze editie schenkt de uitgever op de beurs 200 Compleet Wonen boeken weg,Bezoekers kunnen hiervoor op de beurs een bon afhalen.

Kookkunst op Wonen

Dit jaar zal niemand minder als de zweedse topchef, Christer Elfving, gekend van De Madammen, Kilootje minder, Kok op Kot, Aan Tafel, De wereld op je bord e.a. zijn beste gerechten op de beurs voorstellen. De kookpresentatie's zullen “live” plaatsvinden op stand 137 op
Zondag 31/01 om 14h00 en 15h00
Dinsdag 02/02 om 14h00 en 15h00
Zaterdag 06/02 om 14h00 en 15h00

Praktische informatie

van 30 januari tot en met 7 februari 2010
Nekkerhal – Mechelen

Openingsuren :
werkdagen : van 13 tot 18 uur
weekends : van 11 tot 18 uur
nocture : vrijdag : tot 22 uur

Inkom : 5,00 Euro
Op zondag 6,00 Euro

Officiële opening : zaterdag 31 januari om 11 uur.
Opening met o.m. Jean-Pierre Van Rossem en zijn boek “Crisis, hoe lossen we het op ?”.

Dag van de Dames : dinsdag 2 februari
Op deze dag mogen alle dames gratis de beurs bezoeken.

Parkings : In de onmiddellijke nabijheid van de hal is er een betalende parking voor ongeveer 5.000 voertuigen.
Kinderopvang : een kinderopvang wordt uitgebouwd tot een werkelijke happening voor kinderen, met speeltuigen en animatie. Deze opvang is gratis.
Catalogus : gratis aan de inkom.
Cafetaria-restaurants : er is voorzien in diverse horecagelegenheden.