Verwarming & Sanitair

Bespaar op uw energiefactuur met de verfijnde Carré Plus radiator van Vasco

Een designradiator die perfect werkt op lage temperatuursystemen? Vasco bewijst het met de komst van de Carré Plus, een kampioen in warmteafgifte. Het innovatieve ontwerp van de Carré Plus zorgt voor een warmtewinst tot maar liefst 30%.

Vasco zet dit jaar in op verwarmen in combinatie met lage temperatuurverwarming zoals een warmtepomp of zonneboiler. Dit zijn centrale verwarmingssystemen die op een zeer laag. temperatuurregime werken. Het gaat dan om een temperatuur die lager is dan 55°. Hierdoor bespaart u aanzienlijk om uw energiefactuur.

Een resultaat van de inspanning van Vasco is de Carré Plus. De Carré Plus bewijst dat design en veel warmte wel degelijk samengaan. Een doordacht buizensysteem stuwt de warmteafgifte naar nieuwe hoogtes. De extra warmteafgifte is – afhankelijk van de afmeting – tussen 15% en 30%.

De Carré Plus komt uit de bekende Carré collectie van Vasco, een van de best verkochte collecties van Vasco. Deze collectie heeft een radiator voor elke ruimte in uw woning en geeft zo uw interieur een tijdloze en verfijnde uitstraling mee.Met hun rechte, vierkante buizen en ritmisch lijnenspel passen de Carré radiatoren vlot in elke kamer. Variatie brengen zonder stijlbreuk te plegen? Het kan perfect!

De Carré Plus samengevat:
  • Vermogenswinst tussen 15% en 30%
  • Bijzonder geschikt voor lage temperatuursystemen
  • Authentieke stijl
  • Maakt deel uit van de Carré collectie, de bekendste collectie van Vasco