Bedrijfsnieuws

Besam focust op totaaloplossing in een groene context

Besam België blikt terug op een geslaagde deelname aan Healthcare 2010. Ter gelegenheid van de tweejaarlijkse beurs voor professionals en leveranciers in de gezondheidszorg, onthulde Besam een nieuw logo.
Het thema van Healthcare 2010 was ‘Think Green’ en dus was de beurs de ideale gelegenheid om de buitenwereld te laten kennismaken met het ‘Automatically Green’ logo bij Besam. Het nieuwe logo ondersteunt de duurzaamheidsgedachte van de onderneming (‘sustainability’) en beklemtoont de energiebesparende kwaliteiten van het volledige productassortiment bij de specialist in automatische deursystemen. Inderdaad, Besam en milieuvriendelijkheid gaan mooi samen. Denk daarbij maar aan de Green Door Solutions, de luchtgordijnen uit het gamma of de nieuwe RD3L carrouseldeur.

Het logo in groen versterkt het milieuvriendelijke imago van Besam. Het vervangt echter geenszins het vertrouwde Besam-ASSA ABLOY logo in blauw.

Total Entrance Solutions

Het ontwerp van de beursstand tijdens Healthcare 2010 was afgestemd op het concept ‘Total Entrance Solutions’. De focus ligt m.a.w. niet op individuele producten, maar op totaaloplossingen. De open, sfeervolle stand was de ideale ruimte voor een geslaagd gesprek, iets wat niet altijd voor de hand ligt in grote, drukke beurshallen. Tegelijkertijd wilde Besam met deze stand ook het begrip ‘sustainability’ promoten. De milieuvriendelijke gedachte werd trouwens consequent doorgetrokken. Zo werd de gasten niet alleen ‘vers water’ aangeboden, ook voor de koffie werd gekozen voor een merk op basis van milieuvriendelijke producten. De bezoekers kregen de smaak van hun keuze geserveerd in 100% milieuvriendelijke en recycleerbare bekertjes.

Bezoekers konden de automatische deursystemen in beeld zien via een Apple iPad . Via deze high-tech drager kreeg men ook vlot toegang tot de Besam-website, videoclips, technische documentatie en foto’s.
Build for Life