Vloerbekleding

BerryAlloc toont de nieuwste collecties tijdens Batibouw en Experience Tour

BerryAlloc toont de nieuwste collecties tijdens Batibouw en Experience Tour
Original, Grand Avenue, Grand Majestic, Chateau en Les Iconics. Dat zijn de klinkende namen van de nieuwste high pressure floors-, laminaat- en parketcollecties van vloerproducent BerryAlloc. Wil je ze zelf zien, voelen en testen? Bezoek BerryAlloc op Batibouw, van 21 t.e.m. 29 mei 2022, in hal 6 op stand 6216. Dan ervaar je binnenkort zelf hoe sterk, trendsettend en iconisch hun (nieuwste) vloeren zijn. Wil je erop wandelen in een echt interieur? Ook dat kan, in de woon- en slaapkamer binnen de inspiratiezone.

High pressure floors: de sterkste vloeren ter wereld

Wil jij de sterkste hebben? Dan zijn de High pressure floors iets voor jou. Deze vloeren zijn gemaakt in Noorwegen en klaar om de wereld te veroveren. De collectie bestaat uit vernieuwde decors van drie bestaande collecties: Original, Grand Avenue en Grand Majestic. Je krijgt een rijk aanbod aan hout-, steen- of betondessins in verschillende formaten: van standaard tot extra lang en extra breed. Het perfecte huwelijk tussen Scandinavisch design en duurzaamheid.

Chateau: laminaat met visgraat

Het grootste motief om de Chateau-laminaatcollectie te kopen? De geliefde visgraat. Dit jaar voegt deze populaire collectie zes nieuwe decors toe, waardoor je kiest uit een aanbod van 15 uitgebalanceerde decors. Chateau staat voor klassiek in een modern jasje. Voor korte, smalle planken en natuurlijke houtdecors. Voor elegant én gedurfd. Een unieke blikvanger dus, die je al dan niet kan leggen in de trendy look van visgraatparket.

BerryAlloc

Les Iconics: iconische parketcollectie

Herontdek de kunst van geborsteld, met de hand geschaafd parket. In de exclusieve parketcollectie Les Iconics ontmoeten oud en nieuw elkaar. Een verbluffende vloer in een topcollectie, voor warme ruimtes met een eenvoudige natuurlijke toets. Verkrijgbaar in verschillende plankformaten, die je ook kan plaatsen in visgraat of Hongaarse punt.

Bekijk de collecties tijdens Batibouw of de Experience Tour

Reis naar het Atomiumsquare in Brussel en bezoek BerryAlloc op Batibouw van 21 t.e.m. 29 mei 2022: hal 6, stand 6216. Kan je er niet bij zijn? Bekijk de collecties dan op berryalloc.be. En volg het laatste nieuws op LinkedIn en Facebook. Via sociale media lift je ook virtueel mee met de BerryAlloc Experience Tour door Europa: een truck in BerryAlloc-stijl die dienst doet als rijdende showroom, waar klanten het complete assortiment ontdekken.

Ook interessant