Algemeen

Batibouw Building Lunch: Zó haalt u meer uit uw beursdeelname

Batibouw Building Lunch: Zó haalt u meer uit uw beursdeelname
Op donderdag 21 juni verzamelden exposanten, partners en vakgenoten uit de bouw-, interieur en renovatiewereld voor de zestiende BATIBOUW Building Lunch. De nieuwe locatie – in de gebouwen van FISA – zorgde voor het perfecte decor. Om het geheel inhoudelijk vorm te geven werd naar goede gewoonte een interessante gastspreker uitgenodigd. Christophe Landuyt van Expo-id gaf in een geïnspireerde presentatie praktische tips voor een geslaagde beursdeelname.

Hoe maakt een exposant van een beurs een doorslaand succes? Waarvoor moet men uitkijken, en welke stappen mag men zeker niet overslaan? Als er één iemand is die het antwoord weet op deze veelgestelde vragen dan is het wel Christophe Landuyt. Met Expo-id zet hij – dankzij training en begeleiding van marketing managers en zaakvoerders – al sinds 2001 heel wat bedrijven op weg naar rendabelere beursdeelnames. De aanwezigen gingen dus naar huis met een pak nieuwe en praktische ideeën over hoe ze het maximum uit hun deelname aan BATIBOUW 2013 kunnen halen. Onder meer een catchy en aantrekkelijke boodschap, een goede voorbereiding van het personeel op de stand én een grondige evaluatie en opvolging na de beurs kunnen wonderen doen.

Na de presentatie kregen de professionelen uit de sector uitgebreid de kans om in een ontspannen kader met elkaar van gedachten te wisselen, een sterk basisconcept dat ook op de nieuwe locatie centraal blijft staan.

Geert Maes, Algemeen Directeur van BATIBOUW-organisator FISA, maakte van deze Building Lunch eveneens gebruik om terug te blikken op BATIBOUW 2012. Hij stelde de resultaten van de bezoekersenquête voor – waaruit bleek dat niet minder dan 86% van de bezoekers de beurs een ‘onderscheiding’ of meer gaven – bedankte de aanwezigen voor hun komst en nodigde alvast iedereen opnieuw uit voor de volgende evenementen van FISA: Cocoon in Brussels Expo van 17 tot en met 25 november 2012, A.Citylife in Antwerp Expo van 9 t/m 11 en van 14 t/m 17 februari 2013, Sfeer in Flanders Expo van 16 t/m 18 en van 22 t/m 24 maart 2013 en uiteraard BATIBOUW 2013, van donderdag 21 februari tot en met zondag 3 maart 2013.
Build for Life