Algemeen

Batibouw Building Lunch: Zó haalt u meer uit uw beursdeelname

Op dinsdag 24 november organiseert FISA opnieuw een BATIBOUW Building Lunch, deze keer in de Villa Patrice Alard in Anderlecht. Als gastspreker werd marketingadviseur Peter Desmyttere uitgenodigd, die tijdens de lunchcauserie tips en tricks zal geven om van een beursdeelname een succes te maken.

Jaarlijks staan duizenden ondernemingen op regionale, nationale of internationale beurzen. Een beurs biedt bedrijven dan ook de ideale gelegenheid om hun plaats in de markt te (her-)bevestigen, nieuwe contacten te leggen en bestaande zakenrelaties te versterken. Men ontmoet er klanten en prospects, leveranciers, specialisten, de pers, vertegenwoordigers van vakorganisaties en concurrenten.

Succes is echter niet automatisch verzekerd; een geslaagde beursdeelname vergt veel voorbereiding, vereist een zeker budget en slorpt heel wat arbeidsuren op. Het is dus uitermate belangrijk om tijd, budget en energie op de meest efficiënte wijze in te zetten. FISA, organisator van BATIBOUW, is zich hier ten volle van bewust en heeft daarom dit jaar Peter Desmyttere uitgenodigd om op de BATIBOUW Building Lunch uiteen te zetten hoe men zijn kansen op een succesvolle beursdeelname aanzienlijk kan vergroten. Desmyttere geeft een interessante en ludieke presentatie, aan de hand van praktijkvoorbeelden en concrete tips.

De BATIBOUW Building Lunches worden door FISA georganiseerd met als doel om van BATIBOUW een permanent forum voor de bouwindustrie te maken. Op een netwerkevenement als dit krijgen business partners en vakgenoten de kans om elkaar, buiten de elf dagen van de beurs, in een ontspannen sfeer te ontmoeten.

Partners, exposanten en vakgenoten – kortweg alle actoren uit de sector worden vriendelijk uitgenodigd op de BATIBOUW Building Lunch die op dinsdag 24 november zal plaatsvinden in Villa Patrice Alard in Anderlecht, www.villapatricealard.be.

Afspraak om 12u00 voor een aperitief, de voordracht en een driegangenlunch (einde rond 14u30). De deelnamekosten aan de BATIBOUW Building Lunch bedragen 80 Euro voor de BATIBOUW-exposanten en 110 Euro voor de andere deelnemers.

Inschrijvingen: Annelies Oversteyns: 02/663.14.14 – a.oversteyns@batibouw.com
Build for Life