Keukens

Batibouw 2017: Nieuw volautomatisch inbouwespressotoestel

Batibouw 2017: Nieuw volautomatisch inbouwespressotoestel
Op Batibouw 2017 introduceert Gaggenau (Paleis 11, stand 11.416) een nieuw 60 cm breed volautomatisch inbouwespressotoestel Serie 400 voorzien van een vaste wateraansluiting, een directe waterafvoer en een automatisch openende deur, en afgewerkt in inox achter glas of met een antraciet glazen front. Met dit apparaat maak je koffie zoals jij die het liefste drinkt en sla je tot acht voorkeurinstellingen op.

We hebben elk ons eigen koffiemoment. Voor de ene kan de dag niet beginnen zonder enkele koppen sterke koffie. Voor de andere vormt een espresso het sluitstuk van een lekker diner. En wie houdt er niet van een gezellige koffienamiddag onder vriend(inn)en?

Niet alleen het moment waarop we koffie drinken, verschilt. We hebben ook onze eigen voorkeuren. Zo is de ene een Italiaanse espresso lover en de andere een latte macchiato addict.

Echte koffieliefhebbers willen ook thuis van hun koffiemoment kunnen genieten. Daarvoor halen ze de beste koffiemélange in huis en vertrouwen ze de bereiding van hun favoriete koffievariant toe aan een state-of-the-art toestel zoals bijvoorbeeld het nieuwste inbouwespressotoestel dat Gaggenau dit voorjaar op de markt brengt. Het toestel past in elke standaard keukennis en houdt het werkblad vrij voor het echte keukenwerk.

Nieuw volautomatisch inbouwespressotoestel van Gaggenau

Vers water

Kenmerkend voor het gloednieuwe apparaat is de directe aansluiting op de watertoevoer en de afwezigheid van een waterreservoir. De vaste wateraansluiting zorgt voor vers water bij elke nieuwe koffiebereiding.

Persoonlijke voorkeuren

Naast de diverse automatische functies voor de bereiding van je favoriete koffie is er de functie waarmee je je persoonlijke voorkeuren inzake de gewenste sterkte, temperatuur, grootte van de kop, hoeveelheid koffie, hoeveelheid melk, verhouding tussen koffie en melk,…opslaat. Je kan tot acht persoonlijke voorkeursinstellingen opslaan.

Ook interessant