Algemeen

Batibouw 2013: Verfraai de gevel én het interieur

Batibouw 2013: Verfraai de gevel én het interieur
De lente komt stilaan dichterbij en met de lente ook het buitenleven. Of het nu op een klein balkon is op de bovenste verdieping van een appartementsgebouw middenin de stad, of op een groot terras met uitzicht op de tuin ergens op het platteland: het is altijd fijn om na een mooie dag thuis te komen en buiten nog wat te kunnen genieten van de eerste zonnestralen.

En waar kun je na een drukke dag de stress beter van je laten afglijden dan op het terras, in de tuin? Met een smaakvolle combinatie van planten, tuinmeubels, decoratie, een mooie afsluiting en een fraaie terrasbekleding kun je je woonruimte doortrekken naar de tuin en van je terras een extra leefruimte maken die pure rust en ruimte uitstraalt.

In het kader van Batibouw stelt NMC drie producten uit zijn gamma voor.

Met de ‘Algarve’-terraspanelen van Nomawood is het altijd een beetje zomer. De witte kleur en het elegante uitzicht van de planken maken van het terras een echte oase van rust, waar het keer op keer genieten is van het uitzicht. NOMAWOOD® biedt optimaal gebruikscomfort en onderhoudsgemak, om er het hele jaar door plezier aan te beleven.

Met Domostyl biedt NMC een volledige collectie decoratieve gevelelementen aan. De ideale manier om een klassieke gevel naar je hand te zetten en je woning zo een persoonlijke toets te geven. Spelen met vormen, reliëfs, kleuren: alles is mogelijk! Dankzij deze gevelelementen kan iedereen zijn creativiteit de vrije loop laten en zijn gevel naar wens verfraaien.



De vloerplinten van NMC, tot slot, geven een elegante afwerking aan elke inrichting. Worden ze zorgvuldig uitgekozen en correct geplaatst, dan zorgen ze voor de finishing touch in huis. NMC heeft voor zijn plinten aan alles gedacht. Door de holle binnenkant helpen de plinten om kabels te verbergen, en dankzij de ruime keuze kan iedereen een effect naar keuze creëren.

NMC op Batibouw
van 21 februari tem 3 maart 2013
Paleis 1, stand 201 (Nomawood)
Paleis 3, stand 109 (Domostyl)
Brussels Expo
Build for Life