Bedrijfsnieuws

BIK Woningen opent nieuwe kijkwoning in Incourt

De nieuwste kijkwoning van BIK is gelegen in Incourt, in Waals-Brabant, tussen Waver en Geldenaken. De woning is een uitgebalanceerde mix tussen betaalbaarheid en esthetiek, dat merk je zowel buiten als binnen. Aan de buitenzijde geven accenten in blauwe hardsteen, ramen met kleinhouten en het lager gelegen garagegedeelte de woning een charmant karakter. De kijkwoning werd ontworpen door architect Daniel Coussens van het architectenbureau Bru Arch. De architect slaagde erin om een tijdloos ontwerp te maken rekening houdend met de vrij strikte bouwvoorschriften die gelden in Waals-Brabant.

Eens binnen valt de bezoeker onmiddellijk het ruimtegevoel op, dat nog versterkt wordt door de grote glaspartijen. Matglazen schuifdeuren scheiden de ruime inkomhal van de eetkamer en van het salon. Overal ligt keramische tegelvloer, in complementaire kleuren en wisselende tegelformaten. Beneden werd gewerkt in twee niveaus.

De eetkamer, inkomhall, vestiaire en gastentoilet liggen op het vloerniveau van de inkomdeur, terwijl de living en de keuken, weg van de straatzijde, zo’n 30cm hoger liggen. De mooie trappartij in glas en inox accordeert perfect met de glazen balustrades op de verdieping.

Boven ligt overal laminaatvloer en zijn er drie ruime slaapkamers en een bureau. De master bedroom beschikt over een dressing en geeft toegang tot de badkamer. Ook voor de twee kinderslaapkamers is er een afzonderlijke badkamer voorzien. Extra troef is zonder twijfel de volledig afgewerkte zolderverdieping van 5,25 x 12m. Deze ruimte kan naar wens van de bewoners worden ingericht in extra slaapkamers, hobbyruimte, enzovoort.

KIJKWONING IN CIJFERS
Bewoonbare oppervlakte
• Gelijkvloers: 128 m²
• Verdieping: 119 m²
• Zolder: 67 m²
• Totaal: 314 m²

Budget: 242.000 euro excl BTW en architect
Build for Life