Algemeen

ArcelorMittal toont nieuwste producten

Dit jaar organiseert Infosteel de Staalbouwdag op vrijdag 23 november in het Sheraton hotel te Zaventem. ArcelorMittal maakt gebruik van deze netwerkingsdag om professionelen (architecten, ingenieurs, ...) in de bouwsector te ontmoeten.
ArcelorMittal wordt er vertegenwoordigd door Flat Carbon Europe (FCE), Construction (Arval), Long Carbon Europe en Distribution Solutions. Deze afdelingen laten u kennis maken met hun producten en innovaties.

Tijdens een bezoek op de FCE stand maakt u kennis met:
  • Magnelis (zink-aluminium-magnesium),een uitzonderlijke nieuwe metallische staalbekleding die in tal van toepassingen een langdurige oppervlaktebescherming biedt tegen slijtage.
  • De organisch beklede producten voor binnen- en buitengebruik. Deze producten behoren tot het Nature gamma, nl. Nspired by Nature, en worden altijd geleverd met bekledingen en oppervlakbehandelingen zonder zeswaardig chroom en zware metalen (lood of zeswaardige chroom complexen), zoals xcelcoat®.
  • Aluzinc heeft als voordeel een lange levensduur in verscheidene omgevingen, vooral in de bouwsector. Zijn excellente corrosieweerstand is eigen aan het aluminium, aanwezig in de oppervlaktelaag, en zink.

Vergeet niet het Magnelis seminarie bij te wonen, om 11u50, gepresenteerd door Geert Van Heirseele.

Praktisch
Vrijdag 23 november, Sheraton Brussels Airport Hotel, Zaventem van 9 tot 18u.
Alle lezingen worden simultaan vertaald.
Build for Life