Interieur

Aquaconcept lanceert douchebak uit Corian® wit

Aquaconcept lanceert douchebak uit Corian® wit
De innoverende Belgische douchespecialist en -fabrikant Aquaconcept lanceert nu ook de AquaCorian®, Het is een design douchebak uit corian® wit, een uniek massief en duurzaam oppervlaktemateriaal dat zich laat bewerken als hout en ook thermisch kan gevormd worden. Interessant als doucheplaat is dat het materiaal ook hygiënisch, water- en vuilafstotend is.

Zoals voor al haar concepten kan ook deze AquaCorian®, op maat aangeleverd worden door Aquaconcept. De AquaCorian® is 60 mm dik en uit één stuk vervaardigd. De positie van de afvoer kan vrij gekozen worden. Aquaconcept kan ook een ‘weggestopte afvoer’ aanbieden, verdoken onder een vierkante of lange goot die tevens vervaardigd is in Corian®. AquaCorian® is beschikbaar in 3 versies: AquaCorian®Classic, AquaCorian®Quadro en AquaCorian®Plus. De afmetingen van de douchebak starten tussen 800mmx800mm (vanaf 899 euro) en gaan tot 1200x2000mm (tot 3.249 euro). Opmerkelijk is dat corian® goedkoper is dan bvb. blauwe hardsteen.

Los van haar doucheplaten in blauwe hardsteen (AquaStone) en witte matte mineraalsteen (AquaMineral), lanceerde Aquaconcept ook al eerder de ‘AquaSolidStone’, een antislip steenplaat uit silex en hars van 30 mm, en beschikbaar in 24 stijluitvoeringen zoals wengé, eik, teak, crème, antraciet, chocolade… Hier zit de afvoer steeds in het midden van de korte zijde van de douchebak.