AquaSolidstone Soft laat voeten zachtjes wegzinken in douchecel

10 april 2013 Bron: Phibo Press
AquaSolidstone Soft laat voeten zachtjes wegzinken in douchecel
De innoverende Belgische badkamerspecialist Aquaconcept introduceert de AquaSolidstone Soft. Geen douchebak uit steen, acryl, silex of corian, maar wel een grondlaag uit polyurethaan-rubber van 3 cm dik die als douchebak dient. De rubberlaag wordt gewoon op een egale ondergrond gelegd en vooraf op maat geproduceerd met een helling die het water naar de afvoer leidt. De afvoerdekplaat is overigens ingekapseld in de rubber.

De AquaSolidstone Soft heeft alvast zijn naam niet gestolen, want bij het douchen zakken de voeten zachtjes in de rubberlaag die meteen de contouren aanneemt van de voeten. Dit geeft niet alleen een warm en goed gevoel maar is ook nog eens ergonomisch interessant. Bovendien is de AquaSolidstone Soft antibacterieel behandeld en kreeg het een antislip behandeling klasse 2.

Door de flexibele en lichte materie kan de sanitaire installateur er op elke verdieping mee naar boven en is de plaatsing in een mum van tijd verzekerd, zelfs op een minder stabiele ondergrond. De dikte is dus 3 cm en de formaten zijn op maat verkrijgbaar per 10 mm. Maten zijn beschikbaar vanaf 700x800 mm tot 1000x2050 mm. Verkrijgbaar in 3 natural (steeneffect) uitvoeringen: Natural Crème/Natural White/Natural Black. Prijzen starten vanaf 999 euro (excl. BTW).

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo