Algemeen

Antargaz wint de Communication Award 2014 op Batibouw

Energieleverancier Antargaz wint de Communication Award als beloning voor de beste beurscommunicatie op Batibouw 2014. Antargaz is ook dit jaar erg blij met haar deelname aan de internationaal gerenommeerde beurs Batibouw en stelde alles in het werk om zich te onderscheiden en bezoekers aan te trekken. Antargaz klimt ook naar de eerste plaats in de categorie standen kleiner dan 70m².

Batibouw opende donderdag 20 februari de deuren. Tot en met zondag 2 maart zal België’s grootste bouw- en verbouwbeurs duizenden bezoekers ontvangen. Onder de trouwe exposanten is ook Antargaz opnieuw van de partij. Antargaz is een volwaardige speler in de energiesector die propaan- en butaangas aanbiedt maar ook aardgas en inzet op een uitstekende service, kwaliteit, innovatie en prijs.

De inspanningen op het gebied van innovatie en kwaliteit worden ook weerspiegeld in de communicatie van Antargaz. Het bewijs hiervan is de Communication Award die Antargaz gisteren won op Batibouw in de categorie standen kleiner dan 70m². Na een tweede plaats vorig jaar, klimt Antargaz naar de top dankzij haar bijzondere creatieve communicatie en een uitzonderlijke marketing flair. Meer bepaald de maquettes van de energiespeler, zowel praktisch als aantrekkelijk, springen in het oog.

Ook interessant


Build for Life