Algemeen

Alle Kärcher-oplossingen in één overzicht

De nieuwe Kärcher-catalogus met het volledig programma voor 2008/2009 is beschikbaar. De lijvige uitgave geeft een heldere kijk op het volledige productassortiment. Van het programma voor de professionele tot dat voor de privé-gebruiker, van wasstraten tot pompsystemen.

355 bladzijden telt de nieuwe catalogus; 355 pagina's met nuttige informatie over reinigingsapparaten gegroepeerd in 12 duidelijke hoofdstukken.
Naast het alomgekende Kärcher-outdooraanbod voor huis, tuin en auto (hogedrukreinigers en veegmachines), worden de indoorapparaten voor de privé-gebruiker in een apart hoofdstuk toegelicht (stofzuigers, nat- en droogzuigers, tapijt- en stoomreinigers). De nieuwe generatie pompsystemen (voor ontwatering, besproeiing en leidingwatervoorziening) wordt voorgesteld in het eerste hoofdstuk.
Professionele gebruikers, actief in verschillende sectoren en met uiteenlopende toepassingsvereisten, vinden in de catalogus de juiste Kärcher-oplossing. Dat geldt voor de vele uitvoeringen hogedrukreinigers, net als voor de stof- en waterzuigers, tapijt- en stoomreinigers, schrob- en zuigmachines, veeg- en veegzuigmachines.

Kärcher onderstreept zijn competentie in reinigingssystemen voor de industrie in een apart hoofdstuk. Hier wordt het assortiment getoond voor reiniging van productieruimten en diverse machines (industriestofzuigers, onderdelenreinigers, droogijsreiniging, stationaire hogedrukreinigers en interne reiniging van reservoirs en tanks).
Achteraan in de catalogus staan nog twee andere specialiteiten van Kärcher in de kijker, met name de drinkwaterbehandelingsinstallatie en de car- en truckwasinstallaties.
Build for Life