Verbouwen

100 doe-het-zelf klussen van Sarah Beeny

Een leuk boek vol met praktische tips en voorbeelden om de meeste klussen in huis zelf te doen. Dat is het boek 100 doe-het-zelf klussen van Sarah Beeny. De verschillende klussen zijn handig gerangschikt en voorzien van meerdere afbeelding om u te begeleiden bij de meest uiteenlopende klussen van je toilet of afvoer ontstoppen tot siliconenkit verwijderen en aanbrengen. Of wat denkt u van je lekkende kraan repareren? Ook handig als u dat zelf kunt doen toch?

Sarah Beeny, bekend van diverse woon- en renovatieprogramma s op Vitaya, had het geluk dat haar vader haar van jongs af aan aanmoedigde om te klussen. En toen ze haar eerste flat kocht, kreeg ze van hem een oude boormachine, wat schroevendraaiers en een pak adviezen. Maar één ding had ze nog goed kunnen gebruiken: een boek met duidelijke tekeningen en een eenvoudige stap-voor-stapuitleg. Na twintig jaar ervaring in renovatie en nieuwbouw besloot ze om dat boek gewoon zelf te maken. Haar vuistregel? De voorbereiding is het halve werk. Of zoals ze het zelf zegt: `Denk na, denk nog eens na, plan en plan dan opnieuw, meet en meet nog eens na en ga dán pas aan de slag.

Bestel dit boek:

  • Met een handig overzicht van wat de ideale gereedschapskist zou moeten bevatten.
  • Perfect voor beginnende klussers m/v
  • Bespaar geld, DO IT YOURSELF!
  • Met meer dan 200 technische tekeningen!
  • Met de kennis die je in 100 DIY-klussen opdoet, zal je nooit meer het idee hebben dat je niet weet waar je moet beginnen.
  • Auteur is bekend van de programma s Help! Huis in nood, Double your house for half the money en Sarah Beeny s selling houses die op Vitaya te zien zijn