Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Keukens: Soorten spoeltafels

De spoeltafel is het hart van elke keuken. 60% van het werk in de keuken gebeurt aan de spoelunit. Het toebereiden van de maaltijd, wassen, schillen en snijden zijn belangrijke dagdagelijkse zaken die moeten gebeuren. Zinvolle ruimtebesparing, ergonomie en onderhoudsvriendelijkheid zijn dus cruciale factoren die een succesvolle keukenplanning maken of kraken. Comfort en functionaliteit moeten de rode draad door uw keuken zijn. Om dit te garanderen zijn er verschillende inbouwoplossingen voor spoelunits aanwezig. Voor ieder wat wils dus.

soorten spoeltafels
Afbeeldingen: Blanco

Vlakbouw

Werkblad en spoeltafel sluiten op elkaar aan zonder storende randen, en dat levert niets dan voordelen op: Het is hyginisch en praktisch. Etensrestjes kunnen namelijk niet tussen de randen blijven zitten, en gaan in n beweging van het aanrecht de spoelbak in. Het harmonieuze optische samenspel tussen een vlak ingebouwde spoeltafel en een mooi werkblad resulteert in een attractieve keuken.

Vlakbouw spoeltafels Voorbeeld van vlakbouw: BLANCO DALAGO 5-F

Klik hier voor meer informatie over vlakbouw

Onderbouw

Van onderbouw spreken we als de spoeltafel geen rand heeft en -zoals de naam al zegt- en technisch perfect ingewerkt wordt in het werkblad. Naad-en randloze onderbouwspoeltafels zorgen voor veel flexibiliteit, in combinatie met een hoge functionaliteit. De vloeiende overgang tussen werkblad en spoelbak creert meer ruimte en gebruiksgemak. De perfect afgestemde accessoires werken dit nog verder in de hand.

Onderbouw spoeltafels Voorbeeld van onderbouww: BLANCO ANDANO 400-U in roestvrij staal

Klik hier voor meer informatie over onderbouw

Opbouw

Bij inbouw van bovenaf is er een klassieke profielrand aanwezig. Deze biedt een uitgebreide flexibiliteit aan, met een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Opbouw spoeltafels Voorbeeld van klassieke opbouw van de spoeltafel: BLANCO ZENAR
Rechts: BLANCO ATTIKA


Bepaalde modellen van spoeltafels in roestvrij staal met een vlakke inbouwrand hebben meerdere inbouwmethodes. Zo zijn ze zowel in vlakbouw als opbouw te monteren in het werkblad.

Opbouw spoeltafels
Spoeltafel met een vlakke randafwerking. Bijzonder aantrekkelijk: BLANCO ANDANO-IF

Klik hier voor meer informatie over Opbouw 

Meer over Keukens


Producten voor Keukens


Video`s over Keukens


Bouw & Wonen Partners: Hypotheek.be Recticel Wienerberger Loxone
(NS) © 2002 - 2022 Shift Networks bvba