Verbouwen

Ontvang gratis een gids met alle premies!

Ontvang gratis een gids met alle premies!
Plannen om te bouwen? Of te verbouwen? Dan heeft u ongetwijfeld ook al wat rekenwerk verricht om een beter beeld te krijgen over het kostenplaatje. Die kostprijs kan er plots helemaal anders gaan uitzien wanneer u weet welke premies u al dan niet kan gebruiken.
Maar voor welke premies komt u juist in aanmerking? Hoeveel bedragen ze? Welke voorwaarden zijn er aan gebonden? Alles zelf uitzoeken is tijdrovend en niet eenvoudig. Daarom hebben de mensen van UwGratisGids een handige gids uitgebracht waar alles overzichtelijk gebundeld staat. Een aanrader voor iedereen die bouwt of verbouwt!

klik hier voor de gratis gids


Deze Vlaamse Premiegids is een initiatief van UwGratisGids.be. Handig zo een gids want een heleboel mensen weten wel dat er premies bestaan. Welke premies en tegen welke vergoedingen is echter al minder geweten. Daarom is de gratis gids een leidraad voor iedereen die aan het bouwen of verbouwen is. Ook het verschil tussen pakweg de Renovatiepremie en de Verbeteringspremie worden duidelijk uitgelegd.

Waarom de gids aanvragen?

Allereerst omdat het gratis is!
Er bestaan heel wat premies in Vlaanderen, alleen weten veel mensen dit niet of is het soms onduidelijk. Daarom besloten wij u heel wat opzoekingswerk te besparen en alles te bundelen in één handige gids. Bovendien is de gids hier gratis aan te vragen.
Na de gids gelezen te hebben, bent u beter geïnformeerd over eventuele premies die u kan aanvragen en zal u dus ongetwijfeld een pak geld besparen!

klik hier voor de gratis gids

klik hier voor de gratis gids

Wat staat er in de gids?

Naast een overzicht van algemene premies vindt u ook meer uitleg over verschillende premies per product of dienst. Een hele boterham aan informatie dus maar zeker de moeite waard om rustig door te nemen!

  • Vlaamse renovatiepremie
  • Vlaamse verbeterings- en aanpassingspremie
  • Totaalrenovatiebonus (BENO-pass)
  • BENOveren
  • Burenpremie
  • Premie netbeheer
  • Steden en gemeenten
  • Verlaagd BTW-tarief van 6%

Gratis offertes

Stop met het internet af te schuimen op zoek naar de beste prijzen. Via UwGratisGids kan u ook gratis en vrijblijvend offertes aanvragen. Het bespaart u alvast veel tijd en moeite uit, want geselecteerde bedrijven zullen u contacteren voor een offerte of plaatsbezoek. Zo kan u offertes vergelijken en kiezen voor de beste prijs/kwaliteit. Op die manier bespaart u in één klap heel wat tijd én geld. Dat is pas slim besparen!

klik hier voor de gratis gids

Haast u om de gids aan te vragen en ontdek de bestaande premies voor uw bouw-en verbouwplannen. Veel succes!

Ook interessant