Buitenschrijnwerk

Verwarmd glas op terras in haven Blankenberge

Verwarmd glas op terras in haven Blankenberge
Restaurant Victory, aan de haven in Blankenberge gaat hun groot terras uitrusten met het comfortabele en verwarmende IQ-Glas. Een van de horeca zaken die uit oogpunt van ruimtewinst, comfort en gemak kiezen voor het verwarmende IQ-Glas. Het comfort komt van de zachte, constante infrarood stralingswarmte, zonder enig gevoel van koudeval. Ook direct bij het raam. Zeker niet onbelangrijk: de energierekening kan omlaag. Vanuit duurzaamheid gezien ook een pluspunt!

En ja natuurlijk, doordat de serre met zicht op de haven nu het hele jaar optimaal benut kan worden, levert het verwarmende IQ-Glas een stevige bijdrage aan de omzetverhoging.

Verwarmd terras in haven Blankenberge

Gerenommeerde horeca zaken in de Benelux die hen voorgingen zijn onder andere het Parkhotel in Valkenburg, restaurant Alexandra in Knokke-Heist, hotel Bigarré te Maastricht, het Zuiderterras restaurant in Antwerpen en de foodcorners van MAKRO Nederland.

Bij restaurant Victory komt het glas in de verticaal schuivende ramen. Verwarmend IQ-Glas kan immers in alle denkbare ramen en kozijnen: draai-kiep, schuivend (horizontaal en verticaal), vast en openslaand in zowel stalen, houten, aluminium als kunststof kozijnen.

Ook interessant