Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

bis 2017: Sanitair, Energie & HVAC, Elektrotechniek (video)  

bis 2017: Sanitair, Energie & HVAC, Elektrotechniek (video)
In Hal 3 en 5 van bis 2017 vind je specialisten voor elk topic op gebied van Sanitair Energie & HVAC en Elektrotechniek. Wil je je badkamer renoveren of op maat laten maken? Hou dan zeker halt in hallen 3 en 5. Je vindt hier alle topmerken en een compleet overzicht aan mogelijkheden voor badkamers, sanitair en waterbehandeling. Maak onder andere kennis met het enorme aanbod van Sax Sanitair.

Energie & HVAC

Voor optimale kwaliteit van de binnenlucht in je woning kies je een performante en duurzame verwarmings-, ventilatie- of airconditioning-installatie of een combinatie van de drie.
Energiezuinig huis? Een waaier aan mogelijkheden om daarvoor te zorgen. Voor warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers en HR++ ketels ben je in hal 3 en 5 aan het juiste adres.

Elektrotechniek

Op zoek naar een betrouwbare partner voor ontwerp, ondersteuning, installatie en onderhoud van je elektrotechnische installatie? Specialisten in audio, video, domotica, beveiliging, elektriciteitswerken, verlichting, liften, centraal stofzuigsysteem … staan voor je klaar.Bekijk ook:


bis 2017: Gloednieuw beursconcept
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
12 oktober 2017
Bron: Artexis
Nieuwsarchief:   

Meer verbouwnieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over Verwarming & Sanitair


Producten voor Verwarming & Sanitair


Gerelateerde artikelen


Video`s over Verwarming & Sanitair


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba