Verwarming & Sanitair

Verwarmingsketelshop aanwezig tijdens Bis, bouw- en inspiratiesalon 2017

Verwarmingsketelshop aanwezig tijdens Bis, bouw- en inspiratiesalon 2017
Verwarmingsketelshop.be is aanwezig tijdens de 2017-editie van Bis, het bouw- en inspiratiesalon in Flanders Expo (Gent). De beurs vol creatieve ideeën en professioneel advies voor een geslaagd (ver)bouwproject ontvangt de alles-in-één oplossing voor je verwarmingsketel in hal 5, stand 5430. Verwarmingsketelshop.be is een jong, ambitieus platform van de Oost-Vlaamse HVAC-specialist KLIMA+ i.s.m. Verwarmslimmer.be. E-commerce is meer dan ooit geïntegreerd in de bouw- en energiesector.

Nieuwe ketel kiezen met keuzehulptool

De consument zonder technische voorkennis begint vaak aan een lange en moeilijke zoektocht langs vele adviezen en vaktermen. De juiste ketel vinden kan veel tijd en energie vergen. Daarom biedt Verwarmingsketelshop.be een gratis en online keuzehulptool aan: snel (minder dan 2 minuten) en eenvoudig in gebruik. Bovendien is er geen ervaring of voorkennis nodig.

Aan de hand van 8 korte vragen over de woning en het verbruik krijgt de klant de meest geschikte verwarmingsketels voorgeschoteld. Na de keuze neemt een specialist van KLIMA+ contact op met de klant om een afspraak te vast te leggen. De betaling gebeurt nadien.

Het volledige aanbod van Verwarmingsketelshop.be bestaat uit meer dan 50 ketels van premium merken. Het assortiment wordt voortdurend geanalyseerd en aangepast in functie van de noden van de markt.

Verwarmingsketelshop.be biedt de klant een ketel met installatie aan. In de prijs van de installatie is alles inbegrepen: transport, weghalen van oude ketel, duurzame recyclage, rookgasafvoer, enz.

Verwarmingsketel huren: uniek in België

Uniek in België is dat de consument via Verwarmingsketelshop.be nu ook een ketel kan huren. Dit gebeurt via een contract van 12 jaar: de installatie, herstellingen en onderhoudsbeurten zijn inbegrepen in de vaste maandelijkse prijs. Een ideale oplossing voor de consument die op zoek is naar comfort en op lange termijn op beide (warme) oren wil slapen.

Online onderhoud en herstelling regelen

Wie zijn bestaande ketel wil laten herstellen of onderhouden kan op Verwarmingsketelshop.be een afspraak aanvragen. Hij of zij geeft korte informatie over de woning en de ketel, schetst de eventuele storing en plant zelf het bezoek van de technieker in.

Ook interessant