Badkamers

Laat het water nu maar lopen!

Laat het water nu maar lopen!
Foto: Viega
Tot je enkels in het water staan in je douche, daar houdt niemand van. Waterafvoer is een aspect van functioaliteit en….esthetiek. In het dagelijkse leven draait het niet alleen om de facts and figures, ook het oog wil wat en. Eén stukje beleving komt altijd om de hoek piepen. Zo’n super smalle douchegoot is praktisch en een uiting van puurheid in het kwadraat. Moet er nog water zijn?

Nieuwe douchebeleving

De badkamer is een volwaardige leefruimte geworden, stijlvol en met oog voor gezelligheid ingericht. In de badkamer vinden we een moment met onszelf. Niet schrobben, maar genieten. Hier moet je niet zijn, in de badkamer wil je dat vooral. Neem daar een luxueuze afwateringsconcept bij van een instapdouche en het waterfestijn mag beginnen. Inox is het moderne basismateriaal en elk model douchegoot en afvoerput krijgt doorgaans een specifieke oppervlaktebehandeling.

Gebruiksgemak

Eindgebruikers, architecten en plaasters vragen, naast oog voor design, producten die duurzaamheid, plaatsingsgemak en hygiëne bieden. Voor de bouwheer staat gebruiksgemak op de eerste plaats. Daarom vinden we onze afvoersystemen niet enkel terug in de particuliere inloopdouche, maar bij uitbreiding in elke sanitaire ruimte: woning en publieke gebouwen.

Op de milimeter

U wilt een douchegoot op maat? U vind op de markt prachtig ontworpen douchegoot. Dergelijke douchegoot is op maat inkortbaar waardoor de douchegoot bijna in elke douche past. De inloopvoeg is slechts 2cm breed, hier verdwijnt het water door waardoor u veel ruimte wint. Een douchegoot tot op de millimeter nauwkeurig inkorten kan moeiteloos. Handig bij verbouwingen om een precieze intergratie te waarborgen.

Ook interessant