Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Maak kennis met Xentro technology op Architect@Work  

Maak kennis met Xentro technology op Architect@Work
Recticel Insulation lanceert nieuwe, revolutionaire oplossingen die u nog beter ondersteunen. Met Xentro technology in PU-hardschuimplaten isoleert u beter dankzij de uitmuntende lambdawaarde van 0,019 W/mK. Zo heeft u onbeperkte ruimte voor uw projecten. Bezoek Recticel Insulation op Architect@Work in Kortrijk Xpo op 27 en 28 april (stand 132) en maak kennis met Xentro technology.

"Met Xentro technology keren we terug naar de oorsprong van PU-hardschuim. Zo hebben we de microcelstructuur en de celgeometrie van het schuim geoptimaliseerd. Dit leidt tot nˇg stabielere, intercellulaire verbindingen. Alles samen maakt dat we nu een lambdawaarde van 0,019 W/mK bereiken, een uiterst goede isolatiewaarde voor PU-hardschuimplaten", zegt Ralf Becker, Group General Manager Insulation.

Met Xentro technology in PU-hardschuimplaten isoleert u ruim 13% beter dankzij de lambdawaarde van 0,019 W/mK. Deze verbetering van de thermische isolatie met 13% is berekend in vergelijking met de gebruikelijke waarde van 0,022 W/mK voor PU-hardschuimplaten binnen spouw- en vloertoepassingen.

Betrouwbaarheid boven alles

Xentro technology van Recticel insulationZoals alle producten bij Recticel, worden isolatieplaten met Xentro technology uitvoerig getest in alle mogelijke omstandigheden. Deze Xentro isolatieplaten worden vervaardigd in een productieomgeving die aan de ISO 9001:2008 en ISO 14001:2004 normen voldoet.

Onbeperkte ruimte voor vernieuwende projecten

Als architect wilt u alleen het allerbeste voor uw project. Vooruitstrevende architectuur heeft nood aan vooruitstrevende en innovatieve oplossingen, waarbij u niet wenst in te boeten op design of creativiteit. Kies daarom bewust voor kwaliteitsvolle oplossingen met een lange levensduur. De nieuwe oplossingen met Xentro technology bieden u die garanties. Hiermee isoleert u maximaal met ultradunne isolatieplaten terwijl u weinig ruimte inneemt. Zo heeft u onbeperkte ruimte voor uw projecten.

Hoogtechnologische isolatieoplossingen

Recticel Insulation lanceert de oplossingen Eurowall Xentro en Eurofloor Xentro, beide met een lambda isolatiewaarde van 0,019 W/mK. Xentro technology staat voor een geavanceerde, nieuwe generatie PU: extra efficiŰnt en compact. De combinatie van een PU-kern in Xentro technology met kwalitatieve, gasdichte bekledingen maken Eurowall Xentro spouwisolatie en Eurofloor Xentro vloerisolatie tot hoogperformante isolatieoplossingen.

Bezoek Recticel Insulation op Architect@Work in Kortrijk Xpo op 27 en 28 april (stand 132) en maak kennis met Xentro technology.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
27 april 2017
Nieuwsarchief:   

Meer verbouwnieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over Isolatie


Producten voor Isolatie


Gerelateerde artikelen


Video`s over Isolatie


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba