Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Veel belangstelling voor opening BAUHAUS Twente  

Veel belangstelling voor opening BAUHAUS Twente
Bauhaus opende net voor het Paasweekeinde de tweede vestiging in Nederland: Bauhaus Twente. Professionele bouwers uit de regio kregen donderdagavond al de kans om kennis te maken met het grote assortiment op de 15.000 m2 die de vestiging beslaat. Ruim 800 bedrijven en ZZPíers gaven gehoor aan de uitnodiging van het bouwcentrum.

Wethouder Mariska ten Heuw, vestigingsmanager Tom Veldkamp, interim directeur Bauhaus Nederland Herwin Oost en Johannes Harter - directeur Bauhaus AG heffen het glas op de tweede vestiging van Bauhaus Nederland. In haar speech benadrukte de wethouder de uitstekende samenwerking met Bauhaus. Bijna de helft van het personeel is aangetrokken via Werkplein Twente, onder wie een 63 jarige vakman die voor de bouw werd afgekeurd maar nu een tweede carriŤre kan beginnen.

Veel belangstelling voor opening BAUHAUS Twente

Een omvangrijke mediacampagne kleurde de dagen voor de opening de regionale bladen rood. Ook de promotietour van Bauhaus zorgde de afgelopen weken al voor heel wat roering op pleinen en winkelcentra in de regio. Dit alles leidde op de vroege ochtend van Goede Vrijdag tot een toeloop van bijna 1500 enthousiaste inwoners die met hun kruiwagen kans maakten op mooie waardecheques.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
18 april 2017
Bron: tprf
Nieuwsarchief:   

Meer verbouwnieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba