Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Gratis naar Plopsaland in ruil voor een selfie met de verwarmingsketel  

Gratis naar Plopsaland in ruil voor een selfie met de verwarmingsketel
Om bestaande klanten te bedanken voor hun trouw aan het merk, organiseert Remeha, toonaangevend producent van centrale verwarmingsproducten voor de woning- en utiliteitsbouw, op 20 mei 2017 een Remeha Family Day in Plopsaland De Panne. Remeha wil met de campagne de consument ook bewuster leren omgaan met zijn verwarmingsinstallatie.

De Plopsaland-campagne gaat deze maand van start en loopt tot 30 april 2017. Alle mensen die hun huis of appartement verwarmen met een toestel van de merken Remeha, Brötje, Chappée of Oertli krijgen de kans om naar de exclusieve Remeha Family Day in Plopsaland De Panne te komen. Met in primeur de nieuwe ‘Heidi The Ride’.

Nicolas Van Dyck, marketing manager Remeha NV over deze campagne: “Enerzijds willen we met dit initiatief onze klanten bedanken voor hun jarenlange trouw. Anderzijds beseffen we dat consumenten te weinig weten over hun verwarmingsinstallatie. Meestal staat die in een verloren hoekje in een technische ruimte en wordt daar niet naar omgekeken. Door deze campagne willen we hen bewuster naar hun ketel doen kijken. Hoelang geleden was het verplichte onderhoud? Hoe oud is hij? Voldoet hun oplossing voor verwarming en warm water nog aan de eventueel veranderde gezinssituatie? Op die manier willen we hen helpen om hun comfort in huis te verhogen maar ook hun energieverbruik te optimaliseren.”

Wat moet je daarvoor doen?

De consument hoeft enkel deze 3 stappen te volgen:

  1. checken of ze een ketel van één van bovenstaande merken hebben
  2. een formulier invullen met de gegevens over hun verwarmingsketel (merk, model en serienummer)
  3. een selfie-foto van de verwarmingsketel uploaden ter controle

Wie aan alle voorwaarden voldoet, krijgt 3 gratis tickets (geldig voor volwassenen en/of kinderen) en mag ook nog eens maximaal 3 extra tickets aan een voordeeltarief online aankopen. Doe jij mee? Kijk snel op remeha.be
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
4 januari 2017
Bron: Remeha
Nieuwsarchief:   

Meer verbouwnieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over Verwarming & Sanitair


Producten voor Verwarming & Sanitair


Gerelateerde artikelen


Video`s over Verwarming & Sanitair


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba