Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Bezoek Recticel Insulation op de beurs Interpom Primeurs  

Bezoek Recticel Insulation op de beurs Interpom Primeurs
Eurothane AL isolatie
Interpom Primeurs is de meest gespecialiseerde indoor vakbeurs in Europa voor de volledige aardappel-, groente- en fruitbranche waar de volledige keten vertegenwoordigd is: van teelt tot verwerking en vermarkting. De beurs heeft plaats in Kortrijk Xpo van 27 tot 29 november. Bezoek de stand 6102 van Recticel Insulation in hal 6, en informeer u over de specifieke isolatieoplossingen en uitgekiende isolatieconcepten voor de agrarische sector.

Meer comfort voor u en uw klant

Kom ontdekken hoe Recticel Insulation het u gemakkelijk maakt:

 • met kwalitatieve totaaloplossingen voor het comfort van uw klanten
 • met service en advies voor uw comfort
 • met documentaties die indruk maken
 • met praktische websites en online tools voor meer comfort voor elke geïnteresseerde.

Recticel Insulation is veel meer dan alleen isolatie. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis bieden wij iedereen hét antwoord op elke isolatievraag. Als partner bouwen we samen met u aan een comfortabele en zorgeloze toekomst.

Cronus isolatie: goed geïsoleerd, makkelijk gereinigd

Kies voor meer comfort en een aangename en nette uitstraling met de nieuwste Cronus isolatie van Recticel Insulation. De Cronus isolatieoplossing bestaat uit PIR-isolatie met een hoge isolatiewaarde (λD 0,024 W/mK). Met Cronus realiseert u een doorlopend isolatiescherm aan de binnenkant. Dat geeft u een uitstekende bescherming en de grootste energiewinst.

De platen zijn aan de ene zijde afgewerkt met zuivere aluminium. De andere zijde van de platen blijft zichtbaar en is voorzien van een glasvezelversterkte polyester die uiterst makkelijk te reinigen is. Zo is de binnenzijde van uw dak en muren meteen netjes afgewerkt. En dat blijft ook zo. Uw gebouw reinigen met hogedruk? Geen enkel probleem.

Dankzij de optimale lichtspreiding creëert u meer comfort en een aangename en nette uitstraling. Of het nu gaat om een stal, bewaarplaats, loods of hoevewinkel: Cronus biedt u de ideale isolatieoplossing.

Eurothane AL isolatie: de oplossing voor uw aardappelloodsen

Met Eurothane AL en Eurothane AL Quattro geniet u van heel wat voordelen: u bent zeker van isolatieplaten met een uitstekende isolatiewaarde, helemaal op uw maat en de installatie verloopt verrassend snel. Zo ondervindt u meteen de ruim 40 jaar ervaring van Recticel Insulation in de landbouwsector.

Eurothane AL wordt altijd op maat gemaakt. Samen met het lage gewicht garandeert dit een eenvoudige en snelle installatie, met optimaal materiaalgebruik.
 • PU-schuim.
  Lambda-waarde (λ) voor een dikte vanaf 60 mm: 0,024 W/mK, voor diktes tot 50 mm: 0,028 W/mK
 • Lengte: op maat van uw gebouw (maximaal 15,6 m)
 • Dikte: van 30 tot 140 mm
 • Bekleding: dampremmende kraft-aluminiumlaag met PE-folie
 • Randafwerking: perfecte afstemming op uw gebouw

Bij Eurothane AL Quattro loopt de bekleding door aan de vier zijden voor een extra bescherming tegen ongedierte. Dit verzekert dat het PU-schuim overal perfect weg zit. De bevestiging met de Recticel profielen garandeert een ongehinderde luchtdoorstroom tussen isolatie en dak.

Interpom Primeurs
Kortrijk Xpo
van 27 tot 29 november
Bezoek Recticel Insulation, stand 6102 in hal 6

Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
23 november 2016
Nieuwsarchief:   

Meer verbouwnieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over Isolatie


Producten voor Isolatie


Gerelateerde artikelen


Video`s over Isolatie


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba