Keukens

De looks van beton

De looks van beton
Een materiaal dat al enige tijd in de top 10 van meest gevraagde keukenbladen staat is beton. Door de robuuste uitstraling is beton hot en past het uitstekend in de moderne, minimalistische keuken. Je kunt kiezen voor LightBeton®, maar ook voor een perfecte lookalike die wél de looks van beton heeft, maar net wat andere eigenschappen heeft.
Echt beton is massief en zwaar en daardoor lastig te vervoeren, te verplaatsen en te monteren. Een uitstekend alternatief is LightBeton® dat zo’n 60% lichter is dan standaardbeton. Toch is het minstens zo robuust en onverwoestbaar. LightBeton heeft ook alle kenmerken van gewoon beton: de verschillende structuren, de haarscheurtjes en de lichte en donkere delen. De speciale coating beschermt tegen vlekken en is –indien nodig– te repareren. Ideaal voor jouw keukenblad, dus!

Lookalikes: volop voordeel

Hoe mooi een blad ook is, het materiaal moet wel praktisch zijn, en passen binnen jouw budget. Er zijn heel veel materialen die dezelfde uitstraling hebben als beton, maar volledig andere eigenschappen. Deze betonlook-alikes zijn verkrijgbaar in alle prijsklassen, waardoor ze voor iedereen bereikbaar zijn.

Ook interessant